‘Allah akıl fikir versin’

GÜNDEM 17.03.2020 - 17:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Allah akıl fikir versin’

Korona virüsü karantinasını Erdoğan’ın ‘3 çocuk’ çağrısı için fırsat olduğunu söyleyen ‘Yeliz’ lakaplı AKP Milletvekili Çamlı’ya tepki gösteren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Allah akıl fikir versin” dedi.

haberimizvar.net-  Korona virüs karantinasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “3 çocuk yapın” çağrısı için fırsat olduğunu söyleyen ‘Yeliz’ lakaplı AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki gösteren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Allah akıl fikir versin” dedi.   DEMİRCAN’A DA TEPKİ GÖSTERDİ   Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayar, “Dünya genelinde milyarlarca insanı etkisi altına alan, son yıllardaki en büyük küresel insani krizlerden biri haline gelen koronavirüse karşı, bütün ülkeler seferber olmuş haldeyken, AKP’li milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, namı diğer Yeliz, koronavirüs nedeniyle evlerinde olanlara ‘istirahatlerini 3 çocuk yapmak için kullanmaya’ çağırdı. Dün bir televizyon programına çıkan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan da, koronavirüs gibi diğer salgın hastalıkların nedeni olarak evlilik dışı ilişki ve eşcinselliği gösterdi. Ülke olarak büyük bir krizin eşiğindeyiz. İnsanlarımız haklı olarak tedirgin vaziyette. Böylesi bir ortamda bu tarz söylemlerde bulunanlara ne diyelim; Allah akıl fikir versin” ifadelerini kullandı.  
Korona virüsü karantinasını Erdoğan’ın ‘3 çocuk’ çağrısı için fırsat olduğunu söyleyen ‘Yeliz’ lakaplı AKP Milletvekili Çamlı’ya tepki gösteren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Allah akıl fikir versin” dedi.

haberimizvar.net-  Korona virüs karantinasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “3 çocuk yapın” çağrısı için fırsat olduğunu söyleyen ‘Yeliz’ lakaplı AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya tepki gösteren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Allah akıl fikir versin” dedi.

 

DEMİRCAN’A DA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayar, “Dünya genelinde milyarlarca insanı etkisi altına alan, son yıllardaki en büyük küresel insani krizlerden biri haline gelen koronavirüse karşı, bütün ülkeler seferber olmuş haldeyken, AKP’li milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, namı diğer Yeliz, koronavirüs nedeniyle evlerinde olanlara ‘istirahatlerini 3 çocuk yapmak için kullanmaya’ çağırdı. Dün bir televizyon programına çıkan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan da, koronavirüs gibi diğer salgın hastalıkların nedeni olarak evlilik dışı ilişki ve eşcinselliği gösterdi. Ülke olarak büyük bir krizin eşiğindeyiz. İnsanlarımız haklı olarak tedirgin vaziyette. Böylesi bir ortamda bu tarz söylemlerde bulunanlara ne diyelim; Allah akıl fikir versin” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.