Almanlar’dan maskeli mesaj

GÜNDEM 25.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Almanlar’dan maskeli mesaj

Avrupa Birliği'nin uyguladığı seyahat yasağı nedeniyle Antalya'ya gelemeyen Alman tatilciler, paylaştıkları fotoğrafla tatil yaptıkları otele ve çalışanlarına mesaj gönderdi.

haberimizvar.net- Almanya'dan yaşayan Angela Dietz, Claudia Wiggers, Conny Leitenstorfer, Markus Limbacher, Constanze Baalhorn, her sene yılda en az 3 kere gelip tatil yaptıkları Paloma Oceana Resort'e, üzerinde 'I love Paloma' yazan maskelerle mesaj gönderdi. Alman tatilciler, Genel Müdür Arif Atak'a gönderdiği fotoğraflarında maskeleriyle poz verdi.   ‘ONLAR MİSAFİRLERİMİZ’ Alman tatilcilerin otellerini sevdiğini anlatan Arif Atak, "Alman tatilcilerin Antalya'yı ve otelimizi sevdiklerini biliyorduk ama gönderdikleri fotoğraf benim için de güzel bir sürpriz oldu. Misafirlerimizin bize ve tesisimize gösterdikleri sevgi ne kadar doğru hizmet ve misafirperverlik gösterdiğimizin bir kanıtıdır. Bizler de misafirlerimizi çok seviyor ve onları çok özlüyoruz. AB, seyahat uyarısını kaldırdığı zaman Avrupa'dan önemli sayıda misafir ağırlayacağımızı düşünüyorum" dedi.    
Avrupa Birliği'nin uyguladığı seyahat yasağı nedeniyle Antalya'ya gelemeyen Alman tatilciler, paylaştıkları fotoğrafla tatil yaptıkları otele ve çalışanlarına mesaj gönderdi.

haberimizvar.net- Almanya'dan yaşayan Angela Dietz, Claudia Wiggers, Conny Leitenstorfer, Markus Limbacher, Constanze Baalhorn, her sene yılda en az 3 kere gelip tatil yaptıkları Paloma Oceana Resort'e, üzerinde 'I love Paloma' yazan maskelerle mesaj gönderdi. Alman tatilciler, Genel Müdür Arif Atak'a gönderdiği fotoğraflarında maskeleriyle poz verdi.

 

‘ONLAR MİSAFİRLERİMİZ’

Alman tatilcilerin otellerini sevdiğini anlatan Arif Atak, "Alman tatilcilerin Antalya'yı ve otelimizi sevdiklerini biliyorduk ama gönderdikleri fotoğraf benim için de güzel bir sürpriz oldu. Misafirlerimizin bize ve tesisimize gösterdikleri sevgi ne kadar doğru hizmet ve misafirperverlik gösterdiğimizin bir kanıtıdır. Bizler de misafirlerimizi çok seviyor ve onları çok özlüyoruz. AB, seyahat uyarısını kaldırdığı zaman Avrupa'dan önemli sayıda misafir ağırlayacağımızı düşünüyorum" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.