ANFAŞ'tan 3.5 milyar dolarlık fuar

GÜNDEM 10.01.2020 - 15:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ANFAŞ'tan 3.5 milyar dolarlık fuar

ANFAŞ ev sahipliğinde 15-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 31'inci Hotel Equipment ile 27'nci Food Product fuarlarında, toplam 3.5 milyar dolarlık ticaret hacim oluşması bekleniyor.

haberimizvar.net-Türkiye'nin en büyük konaklama, ağırlama, yiyecek ve içecek endüstrisi hotel, restoran ve cafe buluşması 31'inci ANFAŞ Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (Hotel Equipment) ile 27'nci ANFAŞ Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (Food Product), eş zamanlı olarak 15-18 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek. ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ATSO Başkan Yardımcısı Cihangir Deniz, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca ve fuara destek veren kurum yöneticilerinin katılımıyla fuarlara ilişkin basın toplantısı düzenlendi. ANFAŞ ekibi olarak Türkiye'nin en büyük hotel, restoran ve cafe buluşmasına ev sahipliği yapmaktan gururlu olduklarını söyleyen Ali Bıdı, fuarların doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını açıkladı. Bu yılki fuarlarda 600'ün üzerinde firma, 3 bin 700'den fazla markanın yer alacağını belirten Bıdı, 50 binden fazla yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçi beklediklerini söyledi. Yurtdışı alım heyetleri ve katılımcılar arasında düzenlenecek B2B görüşmelerinde toplam 3.5 milyar dolarlık ticaret hacminin hedeflendiğini belirten Bıdı, "Ekibimiz sektörün önünü açacak uluslararası yeni hedef pazarlara yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Yurtiçinin yanı sıra, ABD, Almanya, Brezilya, Cezayir, Çin, Hindistan, Ukrayna'nın olduğu toplam 70 ülkeden alım ve heyeti ve ziyaretçi bekliyoruz" dedi. SATIN ALMA PROFESYONELLERİ Hotel Equipment ve Food Product fuarlarında, Türkiye'nin sektördeki satın alma platformları otel, restoran, kafe, hastaneler, yurt ve misafirhaneler gibi sektör ve kamu kurum yöneticilerinden oluşan alım heyetleri biraraya gelecek. Fuarlarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği Derneği ve ANFAŞ işbirliğiyle 'Yaşasın Anadolu Food Show etkinleriyle, turistik tesislerde yerli malı kullanımını teşvik için yemek yarışmaları, workshop ve söyleşiler yapılacak. Otel Baristaları Derneği tarafından 'Latte Art Yarışması ve Kahve Etkinlikleri, fuarın her günü ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca Hotel kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği tarafından 8'inci Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları ile enerjinin verimli kullanımı ve elektrik maliyetlerinin düşürülmesi konusunda bilgilerin verileceği Enerex Enerji temalı özel oturumlar yapılacak.
ANFAŞ ev sahipliğinde 15-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 31'inci Hotel Equipment ile 27'nci Food Product fuarlarında, toplam 3.5 milyar dolarlık ticaret hacim oluşması bekleniyor.

haberimizvar.net-Türkiye'nin en büyük konaklama, ağırlama, yiyecek ve içecek endüstrisi hotel, restoran ve cafe buluşması 31'inci ANFAŞ Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (Hotel Equipment) ile 27'nci ANFAŞ Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (Food Product), eş zamanlı olarak 15-18 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ATSO Başkan Yardımcısı Cihangir Deniz, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca ve fuara destek veren kurum yöneticilerinin katılımıyla fuarlara ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

ANFAŞ ekibi olarak Türkiye'nin en büyük hotel, restoran ve cafe buluşmasına ev sahipliği yapmaktan gururlu olduklarını söyleyen Ali Bıdı, fuarların doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını açıkladı. Bu yılki fuarlarda 600'ün üzerinde firma, 3 bin 700'den fazla markanın yer alacağını belirten Bıdı, 50 binden fazla yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Yurtdışı alım heyetleri ve katılımcılar arasında düzenlenecek B2B görüşmelerinde toplam 3.5 milyar dolarlık ticaret hacminin hedeflendiğini belirten Bıdı, "Ekibimiz sektörün önünü açacak uluslararası yeni hedef pazarlara yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Yurtiçinin yanı sıra, ABD, Almanya, Brezilya, Cezayir, Çin, Hindistan, Ukrayna'nın olduğu toplam 70 ülkeden alım ve heyeti ve ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

SATIN ALMA PROFESYONELLERİ

Hotel Equipment ve Food Product fuarlarında, Türkiye'nin sektördeki satın alma platformları otel, restoran, kafe, hastaneler, yurt ve misafirhaneler gibi sektör ve kamu kurum yöneticilerinden oluşan alım heyetleri biraraya gelecek. Fuarlarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği Derneği ve ANFAŞ işbirliğiyle 'Yaşasın Anadolu Food Show etkinleriyle, turistik tesislerde yerli malı kullanımını teşvik için yemek yarışmaları, workshop ve söyleşiler yapılacak.

Otel Baristaları Derneği tarafından 'Latte Art Yarışması ve Kahve Etkinlikleri, fuarın her günü ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca Hotel kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği tarafından 8'inci Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları ile enerjinin verimli kullanımı ve elektrik maliyetlerinin düşürülmesi konusunda bilgilerin verileceği Enerex Enerji temalı özel oturumlar yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.