Anne-oğul aynı okulda aynı katta sınava girdi

EĞİTİM 27.06.2020 - 18:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Anne-oğul aynı okulda aynı katta sınava girdi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu olan ve bugün 10.15’te başlayan Temel Yeterlilik Testi (TYT), saat 13.00’te sona erdi.

haberimizvar.net-  Testi (TYT), saat 13.00’te sona erdi. Yeniden normalleşme sürecinde olduğu için koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen sınavda farklı heyecanlar da vardı. Bunlardan biri de Antalya’da yaşandı. Kurumsal halkla ilişkiler alanında Antalya’nın tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz yıl ticarete atılarak bir optik mağazası açan Emine Sarıtekeli, büyük oğlu Doğukan ile birlikte YKS sınavına girdi.   OĞLUNA HEYECANLANMA DEDİ AMA.. 1996 yılında Aksu Öğretmen Lisesi’nden mezun olan ve o günün şartlarında üniversite sınavına giremeyen Sarıtekeli, 24 yıl sonra bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadı. Sarıtekeli’nin heyecanını ikiye katlayan ise bu sınava büyük oğlu Doğukan ile birlikte girmesi oldu. Sınava Kamile Çömlekçi Ortaokulu’nun birinci katında birinci ve ikinci salonlarda giren anne-oğul, sınav öncesi birbirine başarı dileğinde bulundu. Oğluna, “Heyecanlanma oğlum başarırsın” diyerek alnından öpüp sınava uğurlayan Emine Sarıtekeli, kendisinin ondan çok daha fazla heyecanlandığını söyledi.   SAĞLIK ALANINDA EĞİTİM “Üniversite içimde bir ukdeydi” diyen Sarıtekeli, “İnşallah kazanacağım. Şuan bir optik mağazası işletiyorum. Optisyenlik alanında eğitim almak istiyorum. Oğlum da Aksu Sağlık Lisesi mezunu. O da benim gibi yine sağlık alanında eğitim almak istiyor. Umarım ikimiz de sınavı kazanırız” diye konuştu.  
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu olan ve bugün 10.15’te başlayan Temel Yeterlilik Testi (TYT), saat 13.00’te sona erdi.

haberimizvar.net-  Testi (TYT), saat 13.00’te sona erdi. Yeniden normalleşme sürecinde olduğu için koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen sınavda farklı heyecanlar da vardı. Bunlardan biri de Antalya’da yaşandı. Kurumsal halkla ilişkiler alanında Antalya’nın tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz yıl ticarete atılarak bir optik mağazası açan Emine Sarıtekeli, büyük oğlu Doğukan ile birlikte YKS sınavına girdi.

 

OĞLUNA HEYECANLANMA DEDİ AMA..

1996 yılında Aksu Öğretmen Lisesi’nden mezun olan ve o günün şartlarında üniversite sınavına giremeyen Sarıtekeli, 24 yıl sonra bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadı. Sarıtekeli’nin heyecanını ikiye katlayan ise bu sınava büyük oğlu Doğukan ile birlikte girmesi oldu. Sınava Kamile Çömlekçi Ortaokulu’nun birinci katında birinci ve ikinci salonlarda giren anne-oğul, sınav öncesi birbirine başarı dileğinde bulundu. Oğluna, “Heyecanlanma oğlum başarırsın” diyerek alnından öpüp sınava uğurlayan Emine Sarıtekeli, kendisinin ondan çok daha fazla heyecanlandığını söyledi.

 

SAĞLIK ALANINDA EĞİTİM

“Üniversite içimde bir ukdeydi” diyen Sarıtekeli, “İnşallah kazanacağım. Şuan bir optik mağazası işletiyorum. Optisyenlik alanında eğitim almak istiyorum. Oğlum da Aksu Sağlık Lisesi mezunu. O da benim gibi yine sağlık alanında eğitim almak istiyor. Umarım ikimiz de sınavı kazanırız” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.