Antalya, Fashion Week 2020'e hazır

YAŞAM 05.01.2020 - 11:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya, Fashion Week 2020'e hazır

Merkezi Antalya'da bulunan EMY Organizasyon tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Antalya Fashion Week 2020, 6-8 Mart tarihlerinde yapılacak.

haberimizvar.net-Antalya'da, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Fashion Week 2020'nin hazırlıkları tamamlandı. Antalyalı moda tasarımcısı Burcu Kandemir ve Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour'un yanı sıra Türkiye'den ünlü modacıları yeni kreasyonlarını ilk kez görücüye çıkartacak. Moda günlerine, İstanbul ve Antalya'dan 30'un üzerinde manken podyuma çıkacak. Modanın nabzının tutulacağı üç gün süresince, sektör temsilcilerinin yanı sıra moda üzerine eğitim alan üniversite öğrencileri de merak ettikleri sorulara cevap bulacak. Organizasyonun detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten EMY Organizasyon'un sahibi Eda Meltem Yılmaz, Türkiye'nin önde gelen markalarının ve temsilcilerinin Antalya'da ağırlamanın mutluluğunu yaşacaklarını söyledi. Kişiye özel davetiyeli bir organizasyon hazırlığında olduklarını vurgulayan Yılmaz, "Moda günleri defile zinciriyle başlayacak. Sektörünün başarılı isimleri ile workshop düzenleyecek. Otel defilelerine katılamayan herkesi moda günlerine bekliyoruz. Fashion Week içerisinde tasarımcıların koleksiyonlarından oluşan karma bir defile gerçekleşecek" diye konuştu. Etkinlikler çerçevesinde Moda yazarı Ümit Temurçin moderatörlüğünde moda üzerine sohbet ve söyleşiler yapılacak.  
Merkezi Antalya'da bulunan EMY Organizasyon tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Antalya Fashion Week 2020, 6-8 Mart tarihlerinde yapılacak.

haberimizvar.net-Antalya'da, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Fashion Week 2020'nin hazırlıkları tamamlandı. Antalyalı moda tasarımcısı Burcu Kandemir ve Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour'un yanı sıra Türkiye'den ünlü modacıları yeni kreasyonlarını ilk kez görücüye çıkartacak. Moda günlerine, İstanbul ve Antalya'dan 30'un üzerinde manken podyuma çıkacak. Modanın nabzının tutulacağı üç gün süresince, sektör temsilcilerinin yanı sıra moda üzerine eğitim alan üniversite öğrencileri de merak ettikleri sorulara cevap bulacak.

Organizasyonun detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten EMY Organizasyon'un sahibi Eda Meltem Yılmaz, Türkiye'nin önde gelen markalarının ve temsilcilerinin Antalya'da ağırlamanın mutluluğunu yaşacaklarını söyledi.

Kişiye özel davetiyeli bir organizasyon hazırlığında olduklarını vurgulayan Yılmaz, "Moda günleri defile zinciriyle başlayacak. Sektörünün başarılı isimleri ile workshop düzenleyecek. Otel defilelerine katılamayan herkesi moda günlerine bekliyoruz. Fashion Week içerisinde tasarımcıların koleksiyonlarından oluşan karma bir defile gerçekleşecek" diye konuştu.

Etkinlikler çerçevesinde Moda yazarı Ümit Temurçin moderatörlüğünde moda üzerine sohbet ve söyleşiler yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.