Antalyaspor 2 ay kira almayacak

GÜNDEM 26.03.2020 - 18:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalyaspor 2 ay kira almayacak

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerin kiralarıyla ilgili önemli kararlar aldı.

haberimizvar.net- Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında global ve yerel otoritelerin tavsiyelerini dikkate alan Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, belirli şartları yerine getiren işletmelerden Mart ve Nisan ayı kiralarının alınmayacağını açıkladı. ŞARTLARI YERİNE GETİRENLER 2020 yılının Ocak ve Şubat ayları da dahil olmak üzere önceden yapılandırılmış kira borçlarında gecikmesi olmayanlar ile birikmiş elektrik ve su borcu olmayan işletmeler,  Antalyaspor Spor Faaliyetleri Tic. San. A.Ş. veya Antalyaspor Kulübü Derneği’ne 30 Nisan 2020 gününe kadar ödemesi gereken mart ve nisan ayı kira bedellerini ödemeyecek. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, aldığı bu kararı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ticari olarak sıkıntılı günler yaşaması muhtemel işletmelere tebliğ etti.
Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerin kiralarıyla ilgili önemli kararlar aldı.

haberimizvar.net- Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında global ve yerel otoritelerin tavsiyelerini dikkate alan Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, belirli şartları yerine getiren işletmelerden Mart ve Nisan ayı kiralarının alınmayacağını açıkladı.

ŞARTLARI YERİNE GETİRENLER

2020 yılının Ocak ve Şubat ayları da dahil olmak üzere önceden yapılandırılmış kira borçlarında gecikmesi olmayanlar ile birikmiş elektrik ve su borcu olmayan işletmeler, 

Antalyaspor Spor Faaliyetleri Tic. San. A.Ş. veya Antalyaspor Kulübü Derneği’ne 30 Nisan 2020 gününe kadar ödemesi gereken mart ve nisan ayı kira bedellerini ödemeyecek. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, aldığı bu kararı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ticari olarak sıkıntılı günler yaşaması muhtemel işletmelere tebliğ etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.