Antalyaspor'da 3 eksik

SPOR 18.10.2019 - 10:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalyaspor'da 3 eksik

Antalyaspor'un yarın sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle Fredy, Gustavo ile Harun Kavaklıdere forma giyemeyecek

haberimizvar.net Süper Lig'in 8'inci haftasında Antalyaspor sahasında yarın 15.00'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Atilla Konuk Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda teknik direktör Bülent Korkmaz, oyuncularına maçı kazanmak için takım halinde sahada rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini anlattı. Tesislerde bugün kampa girecek Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle Fredy, Gustavo ile Harun Kavaklıdere Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. 3 PUAN İSTEĞİ Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de futbolcularla yaptığı toplantıda futbolculara ligin alt sıralarında yer alan Gençlerbirliği'ne karşı dikkatli oynamaları ve taraftara 3 puan coşkusu yaşatmalarını istedi. Kırmızı beyazlılarda yönetim taraftarın da tribünü doldurarak futbolculara maç boyunca destek olmaları çağrısı yaptı. Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile maçının biletleri VIP 100 lira, Batı Tribünü 60 lira, Doğu Tribünü 40 lira, Kale Arkası Tribünü 20 lira, Misafir Takım Tribünü 26 liradan satılıyor.
Antalyaspor'un yarın sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle Fredy, Gustavo ile Harun Kavaklıdere forma giyemeyecek

haberimizvar.net Süper Lig'in 8'inci haftasında Antalyaspor sahasında yarın 15.00'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Atilla Konuk Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda teknik direktör Bülent Korkmaz, oyuncularına maçı kazanmak için takım halinde sahada rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini anlattı. Tesislerde bugün kampa girecek Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle Fredy, Gustavo ile Harun Kavaklıdere Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.

3 PUAN İSTEĞİ

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de futbolcularla yaptığı toplantıda futbolculara ligin alt sıralarında yer alan Gençlerbirliği'ne karşı dikkatli oynamaları ve taraftara 3 puan coşkusu yaşatmalarını istedi. Kırmızı beyazlılarda yönetim taraftarın da tribünü doldurarak futbolculara maç boyunca destek olmaları çağrısı yaptı. Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile maçının biletleri VIP 100 lira, Batı Tribünü 60 lira, Doğu Tribünü 40 lira, Kale Arkası Tribünü 20 lira, Misafir Takım Tribünü 26 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.