Arasta Çarşısı’na yeni proje

YEREL 13.01.2020 - 12:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Arasta Çarşısı’na yeni proje

Antalya’da Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, şiş köftecileriyle bilinen Arasta Çarşısı, belediye işhanı ve kapalı pazar yerinin olduğu bölgeye yapılacak yeni binanın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya’da MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne benzer bina tasarımının Arasta Çarşısı’na yapılacak yeni projeye ait olduğu dile getirildi. Başkan İşlek, sır gibi sakladığı projenin üç boyutlu tasarımlarını, “Kabuğumuzu kırmaya, el ele verip zorlukları aşmaya, en değerlimiz olan ilçemiz hakkında 7 düvele ‘işte budur’ dedirtmeye çok az kaldı” notuyla paylaştı. EYLÜL AYINDA YIKILACAK Projenin şiş köftecilerin yoğunlukta bulunduğu eski Arasta çarşısında uygulanacağını belirten Başkan İşlek’e yakın kaynaklar, kapalı pazar yeri ve belediye iş hanını da içine alan bu bölgenin Eylül ayında tamamen yıkılacağını ve yeni proje dahilinde tekrar yapılacağını söyledi. Yeni projenin ilk görüntüsünü Ömer İşlek’in sosyal medya hesaplarından paylaştığını belirten Korkuteli TV’nin sahibi Hüseyin Ünal ise,  “Arasta, Selçuklu tarzı ile modern mimarinin muhteşem bir harmanı olmuş. Arasta içerisinde yapılacak olan su gösteri alanının büyüklüğünü bilmiyorum; ama büyükçe yapılırsa inanın hiç bir tur operatörü bu görsel şovu ve bu muhteşem yapıyı turistlere göstermeden buradan geçip gitmez” dedi. 
Antalya’da Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, şiş köftecileriyle bilinen Arasta Çarşısı, belediye işhanı ve kapalı pazar yerinin olduğu bölgeye yapılacak yeni binanın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya’da MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne benzer bina tasarımının Arasta Çarşısı’na yapılacak yeni projeye ait olduğu dile getirildi. Başkan İşlek, sır gibi sakladığı projenin üç boyutlu tasarımlarını, “Kabuğumuzu kırmaya, el ele verip zorlukları aşmaya, en değerlimiz olan ilçemiz hakkında 7 düvele ‘işte budur’ dedirtmeye çok az kaldı” notuyla paylaştı.

EYLÜL AYINDA YIKILACAK

Projenin şiş köftecilerin yoğunlukta bulunduğu eski Arasta çarşısında uygulanacağını belirten Başkan İşlek’e yakın kaynaklar, kapalı pazar yeri ve belediye iş hanını da içine alan bu bölgenin Eylül ayında tamamen yıkılacağını ve yeni proje dahilinde tekrar yapılacağını söyledi. Yeni projenin ilk görüntüsünü Ömer İşlek’in sosyal medya hesaplarından paylaştığını belirten Korkuteli TV’nin sahibi Hüseyin Ünal ise,  “Arasta, Selçuklu tarzı ile modern mimarinin muhteşem bir harmanı olmuş. Arasta içerisinde yapılacak olan su gösteri alanının büyüklüğünü bilmiyorum; ama büyükçe yapılırsa inanın hiç bir tur operatörü bu görsel şovu ve bu muhteşem yapıyı turistlere göstermeden buradan geçip gitmez” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.