ASAT 7/24 görevde

YEREL 24.03.2020 - 15:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

ASAT 7/24 görevde

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Corona nedeniyle evinde kalan vatandaşların su konusunda sıkıntı yaşamaması için her türlü önlemi alıyor. 7/24 görevde olan ASAT ekipleri, olası arızalara da anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini önlüyor.

haberimizvarnet-Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 (Corona) virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında saha birimleri ile birlikte olağanüstü performans ile çalışmalarını yürütüyor. ASAT ekipleri, vatandaşların mümkün olduğunca evlerinde kaldığı bu günlerde su konusunda sıkıntı yaşamaması için gereken önlemleri aldı. SU KESİNTİSİNE GEÇİT YOK Antalyalıların susuz kalmaması için 7/24 görevde olan ASAT su arıza onarım ekibi, olası arızalara anında müdahale ederek çözümlüyor. Gece gündüz hareket halindeki ekipler, en küçük su kesintisine geçit vermemek için özveriyle çalışıyor. ONLİNE İŞLEM Herhangi bir arıza durumunda veya talep bildirmek için ASAT Genel Müdürlüğü’nün 185 numaralı telefonuna, 0530 676 67 67 numaralı WhatsApp İhbar Hattına, info@asat.gov.tr mail adresine ve www.asat.gov.tr internet sayfasındaki “Online İşlemler” bölümüne başvuru yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonları için ASAT Mobil uygulaması bulunuyor ve e-devlet sistemi üzerinden de bazı kurum işlemleri yapılabiliyor.                                                                                                                                                             
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Corona nedeniyle evinde kalan vatandaşların su konusunda sıkıntı yaşamaması için her türlü önlemi alıyor. 7/24 görevde olan ASAT ekipleri, olası arızalara da anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini önlüyor.

haberimizvarnet-Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 (Corona) virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında saha birimleri ile birlikte olağanüstü performans ile çalışmalarını yürütüyor. ASAT ekipleri, vatandaşların mümkün olduğunca evlerinde kaldığı bu günlerde su konusunda sıkıntı yaşamaması için gereken önlemleri aldı.

SU KESİNTİSİNE GEÇİT YOK

Antalyalıların susuz kalmaması için 7/24 görevde olan ASAT su arıza onarım ekibi, olası arızalara anında müdahale ederek çözümlüyor. Gece gündüz hareket halindeki ekipler, en küçük su kesintisine geçit vermemek için özveriyle çalışıyor.

ONLİNE İŞLEM

Herhangi bir arıza durumunda veya talep bildirmek için ASAT Genel Müdürlüğü’nün 185 numaralı telefonuna, 0530 676 67 67 numaralı WhatsApp İhbar Hattına, info@asat.gov.tr mail adresine ve www.asat.gov.tr internet sayfasındaki “Online İşlemler” bölümüne başvuru yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonları için ASAT Mobil uygulaması bulunuyor ve e-devlet sistemi üzerinden de bazı kurum işlemleri yapılabiliyor. 

                                                                                                                                                       

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.