ASKF’den Başkan İşlek’e ziyaret

SPOR 25.10.2019 - 12:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASKF’den Başkan İşlek’e ziyaret

ASKF Genel Başkanı Metin Bulut ve yönetimi ile TFF İl Temsilcisi İsmail Şener, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret etti

haberimizvar.net Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Metin Bulut ve yönetimi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi İsmail Şener, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. ORTAK ÇALIŞMA SÖZÜ Ziyarette, bölgedeki tesisler ve amatör branşlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Başkan İşlek, taban birlikleriyle ortak çalışarak amatör sporun gelişmesi için çalışacakları belirtti. Futbolun temsilcileri Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’e, milli futbolcuların imzasının bulunduğu Türk Milli Takımı forması hediye etti.  
ASKF Genel Başkanı Metin Bulut ve yönetimi ile TFF İl Temsilcisi İsmail Şener, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret etti

haberimizvar.net Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Metin Bulut ve yönetimi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi İsmail Şener, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

ORTAK ÇALIŞMA SÖZÜ

Ziyarette, bölgedeki tesisler ve amatör branşlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Başkan İşlek, taban birlikleriyle ortak çalışarak amatör sporun gelişmesi için çalışacakları belirtti. Futbolun temsilcileri Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’e, milli futbolcuların imzasının bulunduğu Türk Milli Takımı forması hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.