AŞT'ye yeni oyuncular

KÜLTÜR 05.12.2019 - 13:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AŞT'ye yeni oyuncular

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) oyuncu seçmeleri yapıldı. 87 oyuncunun başvurduğu seçmeler, usta tiyatrocuların yer aldığı jüri ekibi tarafından gerçekleştirildi

haberimizvar.net AŞT, genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmak ve kadrosunu güçlendirmek için oyuncu seçmeleri gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen seçmelere 87 oyuncu katıldı. Seçmeler, ünlü tiyatrocular Ayşe Nil Şamlıoğlu, Mustafa Avkıran, Mine Tüzel Tüfekçioğlu, Şebnem Sönmez ve Sedat Mayadağ'dan oluşan jüri tarafından yapıldı. 20 OYUNCU ALINACAK Seçme öncesinde oyunculara başarılar dileyen ve desteklerinden dolayı jüri üyelerine teşekkür eden AŞT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Avkıran, şunları söyledi: “87 başvuru oldu, 20 oyuncu meslektaşımız alınacak. Belediye şirketi üzerinden oyuncularımızı kadrolaştırıyoruz. Tiyatromuzun repertuvarına göre bir seçki olacak. Tüm adaylar konservatuvardan mezun, kendilerini ispatlamış arkadaşlar. Süreci daha temiz ve daha adil yapabilmek adına biz Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak alımlarda sadece ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye'de tartışılmayacak bir jüri oluşturduk. Jürimizin 'Siz artık bunlarla yola devam etmelisiniz' dediği oyuncularımızla perdelerimizi Ocak ayı içerisinde açmış olacağız. Seçmeler sonrasında hızla çalışmalara başlayacağız. Mine Tüzel Tüfekçioğlu'nun yöneteceği ilk oyunumuzun provalarını bu ayın ikinci haftası gerçekleştireceğiz."      
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) oyuncu seçmeleri yapıldı. 87 oyuncunun başvurduğu seçmeler, usta tiyatrocuların yer aldığı jüri ekibi tarafından gerçekleştirildi

haberimizvar.net AŞT, genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmak ve kadrosunu güçlendirmek için oyuncu seçmeleri gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen seçmelere 87 oyuncu katıldı. Seçmeler, ünlü tiyatrocular Ayşe Nil Şamlıoğlu, Mustafa Avkıran, Mine Tüzel Tüfekçioğlu, Şebnem Sönmez ve Sedat Mayadağ'dan oluşan jüri tarafından yapıldı.

20 OYUNCU ALINACAK

Seçme öncesinde oyunculara başarılar dileyen ve desteklerinden dolayı jüri üyelerine teşekkür eden AŞT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Avkıran, şunları söyledi: “87 başvuru oldu, 20 oyuncu meslektaşımız alınacak. Belediye şirketi üzerinden oyuncularımızı kadrolaştırıyoruz. Tiyatromuzun repertuvarına göre bir seçki olacak. Tüm adaylar konservatuvardan mezun, kendilerini ispatlamış arkadaşlar. Süreci daha temiz ve daha adil yapabilmek adına biz Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak alımlarda sadece ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye'de tartışılmayacak bir jüri oluşturduk. Jürimizin 'Siz artık bunlarla yola devam etmelisiniz' dediği oyuncularımızla perdelerimizi Ocak ayı içerisinde açmış olacağız. Seçmeler sonrasında hızla çalışmalara başlayacağız. Mine Tüzel Tüfekçioğlu'nun yöneteceği ilk oyunumuzun provalarını bu ayın ikinci haftası gerçekleştireceğiz."

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.