Atık yağlar araziye bırakıldı

ASAYİŞ 12.11.2019 - 11:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Atık yağlar araziye bırakıldı

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi’nde 54 bidon ve teneke içerisinde araziye bırakılmış 2140 kilogram atık yağ ele geçirildi

haberimizvar.net Gazipaşa'ya bağlı Güney Mahallesi Aşağı Boğaz mevkisinde dün saat 15.00 sıralarında içerisinde atık yağ bulunan çok sayıda bidon ve teneke gören bir vatandaş durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden Güney Jandarma Karakolu ekipleri, araziye bırakılmış vaziyette içerisinde atık sıvı yağ bulunan 54 bidon ve teneke buldu. SÜRÜCÜ YAKALANDI Atık yağları bıraktığı belirlenen aracın plakası tespit edilirken, aracın sürücüsü Ş.O. (43) jandarma tarafından yakalandı. İfadesi alınan Ş.O., atık yağları Alanya'daki otellerden temin ettiğini aracı arızalandığı için de yağları araziye bıraktığını söyledi. Ş.O.'nun lisans ve taşıma izni bulunmadığı belirlendi. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede 2140 kilogram olduğu tespit edilen atık yağlar yediemin deposuna kaldırıldı. Ş.O. hakkında da cezai işlem uygulanması için tutanak hazırlandı.  
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi’nde 54 bidon ve teneke içerisinde araziye bırakılmış 2140 kilogram atık yağ ele geçirildi

haberimizvar.net Gazipaşa'ya bağlı Güney Mahallesi Aşağı Boğaz mevkisinde dün saat 15.00 sıralarında içerisinde atık yağ bulunan çok sayıda bidon ve teneke gören bir vatandaş durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden Güney Jandarma Karakolu ekipleri, araziye bırakılmış vaziyette içerisinde atık sıvı yağ bulunan 54 bidon ve teneke buldu.

SÜRÜCÜ YAKALANDI

Atık yağları bıraktığı belirlenen aracın plakası tespit edilirken, aracın sürücüsü Ş.O. (43) jandarma tarafından yakalandı. İfadesi alınan Ş.O., atık yağları Alanya'daki otellerden temin ettiğini aracı arızalandığı için de yağları araziye bıraktığını söyledi. Ş.O.'nun lisans ve taşıma izni bulunmadığı belirlendi. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede 2140 kilogram olduğu tespit edilen atık yağlar yediemin deposuna kaldırıldı. Ş.O. hakkında da cezai işlem uygulanması için tutanak hazırlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.