AÜ’ye sevk edildi

SAĞLIK 25.09.2020 - 00:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

AÜ’ye sevk edildi

Tedavisi özel hastanede tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

haberimizvar.net-17 Ağustos tarihinde koronaya yakalanan ve o günden itibaren Memorial Hastanesi’nde tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başka bir hastaneye sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili olarak ilk kez gün içinde ikinci bilgilendirmeyi yaptı. Bugün saat 12.00’de yapılan paylaşımda Başkan Böcek’in yoğun bakımda stabil olarak tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi. Saat 23.25’te ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklama geldi: “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Klinik durumu stabil olarak seyretmekte olup tedavi sürecinin devamı için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmiştir.” Tedavisi uzun sürecek olan Başkan Böcek’in doktorların tavsiyesi üzerine AÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.
Tedavisi özel hastanede tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

haberimizvar.net-17 Ağustos tarihinde koronaya yakalanan ve o günden itibaren Memorial Hastanesi’nde tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başka bir hastaneye sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili olarak ilk kez gün içinde ikinci bilgilendirmeyi yaptı. Bugün saat 12.00’de yapılan paylaşımda Başkan Böcek’in yoğun bakımda stabil olarak tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi. Saat 23.25’te ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklama geldi: “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Klinik durumu stabil olarak seyretmekte olup tedavi sürecinin devamı için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmiştir.”
Tedavisi uzun sürecek olan Başkan Böcek’in doktorların tavsiyesi üzerine AÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.