Bahçeli üstünü çizdi

GÜNDEM 15.01.2020 - 12:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bahçeli üstünü çizdi

Milli voleybolcularla ilgili skandal ifadeler kullanan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'den savunma isteyen MHP'den, "Belediye başkanları listemizden düşürülmüştür" açıklaması yapıldı.

haberimizvar.net-Almanya'yı 3-0 yenerek Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanan Filenin Sultanları hakkında skandal paylaşımlarda bulunan Düzce Kaynaşlı'nın MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında yeni bir gelişme yaşandı.Şahin, yaptığı paylaşımlarda “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil” ifadelerini kullanmıştı. SAVUNMASI İSTENDİ Sosyal medyadan gelen yoğun tepkiler üzerine MHP, Filenin Sultanları'nı hedef alan Birol Şahin hakkında soruşturma başlattı ve savunmasını istedi. "BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİNDEN DÜŞÜRÜLDÜ" Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, "Milletçe haklı gururumuz olan Filenin Sultanları halkında, yapmış olduğu çirkin paylaşımı nedeniyle; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye başkanları listemizden düşürülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı. BİROL ŞAHİN KİMDİR? Şahin, geçmiş yıllarda Milli Gençlik Vakıfları’nda aktif olarak görev yaptı. 1991-1998 arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanı olan Şahin, 1998-2001 arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Şahin, 2014’te SP’nin belediye başkan adayı oldu.  İLGİLİ HABER: 
Milli voleybolcularla ilgili skandal ifadeler kullanan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'den savunma isteyen MHP'den, "Belediye başkanları listemizden düşürülmüştür" açıklaması yapıldı.

haberimizvar.net-Almanya'yı 3-0 yenerek Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanan Filenin Sultanları hakkında skandal paylaşımlarda bulunan Düzce Kaynaşlı'nın MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında yeni bir gelişme yaşandı.Şahin, yaptığı paylaşımlarda “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil” ifadelerini kullanmıştı.

SAVUNMASI İSTENDİ

Sosyal medyadan gelen yoğun tepkiler üzerine MHP, Filenin Sultanları'nı hedef alan Birol Şahin hakkında soruşturma başlattı ve savunmasını istedi.

"BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİNDEN DÜŞÜRÜLDÜ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, "Milletçe haklı gururumuz olan Filenin Sultanları halkında, yapmış olduğu çirkin paylaşımı nedeniyle; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye başkanları listemizden düşürülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

BİROL ŞAHİN KİMDİR?

Şahin, geçmiş yıllarda Milli Gençlik Vakıfları’nda aktif olarak görev yaptı. 1991-1998 arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanı olan Şahin, 1998-2001 arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Şahin, 2014’te SP’nin belediye başkan adayı oldu. 

İLGİLİ HABER: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.