Baro Yasası’na aleyhte oy verin!

GÜNDEM 08.07.2020 - 15:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Baro Yasası’na aleyhte oy verin!

AKP’li Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Sena Nur Çelik’in mecliste görüşülen Baro Yasası’na aleyhte oy vermesini isteyen avukat Tuncay Koç, “Aksi halde şahsınızı bir meslektaş olarak affetmeyeceğim ve unutmayacağım” dedi.

haberimizvar.net- Bütün baroların itirazına rağmen TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçip mecliste görüşülmeye başlayan Avukatlar Kanunu’yla ilgili AKP’nin Antalyalı hukukçu milletvekillerine seslenen çevre davalarının ünlü avukatı Tuncay Koç, aleyhte oy vermelerini talep etti. Çoklu baro sistemi öngören kanun teklifiyle ilgili eleştirilerini sıralayan Tuncay Koç, “27.  dönem milletvekilleri olarak TBMM’de Antalya’yı temsil etmektesiniz. Ancak daha önce Barolara kayıtlı avukat olarak çalışmakta idiniz.  Meclise sunulan yasa değişikliği, ekteki gibi temsilde büyük bir adaletsizliği getirmektedir. Ayrıca çoklu Baro, Anayasa’ya aykırı olup meslekte karışıklığa yol açacak, Baroları zayıflatacak bir düzenlemedir” dedi.   ‘AKSİ HALDE SİZİ AFFETMEYECEĞİM’ Eleştirilerini sıraladıktan sonra AKP’li milletvekilleri Köse ve Çelik’e seslenen Koç, “Bu nedenle avukatlığın geriye gitmesine, meslekte karmaşa yaratacak bu değişikliğe karşı, Mecliste aleyhte oy vermenizi talep ederim. Aksi halde şahsınızı bir meslektaş olarak affetmeyeceğimin ve unutmayacağımın bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı. 
AKP’li Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Sena Nur Çelik’in mecliste görüşülen Baro Yasası’na aleyhte oy vermesini isteyen avukat Tuncay Koç, “Aksi halde şahsınızı bir meslektaş olarak affetmeyeceğim ve unutmayacağım” dedi.

haberimizvar.net- Bütün baroların itirazına rağmen TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçip mecliste görüşülmeye başlayan Avukatlar Kanunu’yla ilgili AKP’nin Antalyalı hukukçu milletvekillerine seslenen çevre davalarının ünlü avukatı Tuncay Koç, aleyhte oy vermelerini talep etti. Çoklu baro sistemi öngören kanun teklifiyle ilgili eleştirilerini sıralayan Tuncay Koç, “27.  dönem milletvekilleri olarak TBMM’de Antalya’yı temsil etmektesiniz. Ancak daha önce Barolara kayıtlı avukat olarak çalışmakta idiniz.  Meclise sunulan yasa değişikliği, ekteki gibi temsilde büyük bir adaletsizliği getirmektedir. Ayrıca çoklu Baro, Anayasa’ya aykırı olup meslekte karışıklığa yol açacak, Baroları zayıflatacak bir düzenlemedir” dedi.

 

‘AKSİ HALDE SİZİ AFFETMEYECEĞİM’

Eleştirilerini sıraladıktan sonra AKP’li milletvekilleri Köse ve Çelik’e seslenen Koç, “Bu nedenle avukatlığın geriye gitmesine, meslekte karmaşa yaratacak bu değişikliğe karşı, Mecliste aleyhte oy vermenizi talep ederim. Aksi halde şahsınızı bir meslektaş olarak affetmeyeceğimin ve unutmayacağımın bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.