Başkan Aputkan’a partisinin meclis üyelerinden protesto

SİYASET 11.06.2020 - 22:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Aputkan’a partisinin meclis üyelerinden protesto

AKP’li Serik Belediye Başkanı Aputkan, hafta sonu Boğazkent mevkiinde hayata geçirilen hizmetlerle ilgili olarak meclis üyelerine yönelik kahvaltı verdi. Davete katılmayan partisini meclis üyeleri, “Her şeyden en son biz haberdar oluyoruz” diyerek teşkilat yöneticilerine tepkilerini dile getirdi.

haberimizvar.net-Antalya’nın Serik ilçesinde halk plajlarıyla başlayan, rüşvet kavgasıyla devam eden sürece bir de AKP içinde yaşan gerginlikler eklendi. Hafta sonu AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, ilçedeki tüm meclis üyelerini Boğazkent mevkiinde yapılan hizmetleri anlatmak için sahilde kahvaltı verdi. MUHALFET KATILDI Muhalfet partilerin meclis üyeleri Başkan Aputkan’ın toplantısına katılırken, Cumhur İttifakı’ndan AKP’li meclis üyeleri İsmail Mecek, Erdem Aksu, MHP’den Ercan Erkan; belediye başkan yardımcıları Kemal Yıldırım ve Ziya Yıldırım dışında kimsenin katılmaması dikkat çekti. Başkan Aputkan, kendi partisinin meclis üyelerinin toplantısına katılmaması üzerine fotoğraf çekimi, sosyal medya paylaşımını yasakladı. Toplantı ile ilgili belediye de haber servisi yapmadı. TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİLER AKP’li meclis üyelerinin belediye başkanlarının davetine katılmaması üzerine teşkilat yöneticilerinin konunun detaylarını öğrenme adına araştırma yaptırdıkları iddia edildi. Meclis üyelerinin katılma sebeplerini ise; “Hiç bir projeye dahil edilmiyoruz. Her şeyden en son haberimiz oluyor. “ diye konuştuğu gelen bilgiler arasında yerini aldı.
AKP’li Serik Belediye Başkanı Aputkan, hafta sonu Boğazkent mevkiinde hayata geçirilen hizmetlerle ilgili olarak meclis üyelerine yönelik kahvaltı verdi. Davete katılmayan partisini meclis üyeleri, “Her şeyden en son biz haberdar oluyoruz” diyerek teşkilat yöneticilerine tepkilerini dile getirdi.

haberimizvar.net-Antalya’nın Serik ilçesinde halk plajlarıyla başlayan, rüşvet kavgasıyla devam eden sürece bir de AKP içinde yaşan gerginlikler eklendi. Hafta sonu AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, ilçedeki tüm meclis üyelerini Boğazkent mevkiinde yapılan hizmetleri anlatmak için sahilde kahvaltı verdi.

MUHALFET KATILDI

Muhalfet partilerin meclis üyeleri Başkan Aputkan’ın toplantısına katılırken, Cumhur İttifakı’ndan AKP’li meclis üyeleri İsmail Mecek, Erdem Aksu, MHP’den Ercan Erkan; belediye başkan yardımcıları Kemal Yıldırım ve Ziya Yıldırım dışında kimsenin katılmaması dikkat çekti. Başkan Aputkan, kendi partisinin meclis üyelerinin toplantısına katılmaması üzerine fotoğraf çekimi, sosyal medya paylaşımını yasakladı. Toplantı ile ilgili belediye de haber servisi yapmadı.

TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİLER

AKP’li meclis üyelerinin belediye başkanlarının davetine katılmaması üzerine teşkilat yöneticilerinin konunun detaylarını öğrenme adına araştırma yaptırdıkları iddia edildi. Meclis üyelerinin katılma sebeplerini ise; “Hiç bir projeye dahil edilmiyoruz. Her şeyden en son haberimiz oluyor. “ diye konuştuğu gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.