Başkan Atmaca'dan bayram mesajı

YAŞAM 23.05.2020 - 17:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Atmaca'dan bayram mesajı

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haberimizvar.net -  Başkan Atmaca mesajında, birliktelik vurgusu yaparak, "Bayramlar dayanışma, dostluk ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Covid-19 pandemisi dolayısıyla bu bayramda sevdiklerimizle fiziksel olarak bir arada olamasak da, gönüllerimizin birlikte olduğu bir bayram yaşayacağız. Bu özel günlerin manevi duygusuyla eskisi gibi kucaklaşacağımız günlerin en kısa sürede geleceği inancıyla, başta üyelerimiz olmak üzere milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim" dedi.HABER MERKEZİ  
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haberimizvar.net - 

Başkan Atmaca mesajında, birliktelik vurgusu yaparak, "Bayramlar dayanışma, dostluk ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Covid-19 pandemisi dolayısıyla bu bayramda sevdiklerimizle fiziksel olarak bir arada olamasak da, gönüllerimizin birlikte olduğu bir bayram yaşayacağız. Bu özel günlerin manevi duygusuyla eskisi gibi kucaklaşacağımız günlerin en kısa sürede geleceği inancıyla, başta üyelerimiz olmak üzere milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim" dedi.HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.