Başkan Uysal'dan hayırlı olsun ziyareti

YEREL 25.02.2020 - 18:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Uysal'dan hayırlı olsun ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Muratpaşa örgütleri ve meclis üyeleriyle birlikte CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Genbeş ve meclis üyeleriyle birlikte, 9 Şubat'ta yapılan kongrede il başkanlığına seçilen Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret dolayısıyla il başkanlığının toplantı salonunda partililere seslenen İl Başkanı Bayar, “Hedefimiz Antalya'da CHP'yi birinci parti yapmak. Bunun için hep birlikte, belediyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışıp bu sözü yerine getirmek boynumuz borcu" diye konuştu. Başkan Uysal ise CHP'nin demokrasi geleneği ve geçmişi olmayan bir ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aydınlanma önderleriyle ortaya çıkan demokrasinin mimarı parti olduğunu söyledi. Başkan Uysal, bununla birlikte CHP'nin, aynı zamanda, demokratik yapı içinde sosyal demokrat kimlikle rekabet eden siyasi kurum olarak CHP'nin dünya siyasi tarihinde eşsiz ve nadide bir yeri olduğuna dikkat çekti. Böylesine önemli bir tarihsel birikim ve deneyime sahip bir partinin il başkanlığına seçilmenin son derece sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirten Başkan Uysal, Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçe Başkanı Şahin ise gelecek dönemde partinin tüm kurumlarıyla CHP'nin başarısı için çalışacaklarını, hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti. Ziyaretin sonunda Başkan Uysal, Muratpaşa ilçe örgütleri adına İl Başkanı Bayar'a, Kaleiçi ve tarihi saat kulesini buluşturan bir fotoğraf çalışması hediye etti. 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Muratpaşa örgütleri ve meclis üyeleriyle birlikte CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Genbeş ve meclis üyeleriyle birlikte, 9 Şubat'ta yapılan kongrede il başkanlığına seçilen Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret dolayısıyla il başkanlığının toplantı salonunda partililere seslenen İl Başkanı Bayar, “Hedefimiz Antalya'da CHP'yi birinci parti yapmak. Bunun için hep birlikte, belediyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışıp bu sözü yerine getirmek boynumuz borcu" diye konuştu.


Başkan Uysal ise CHP'nin demokrasi geleneği ve geçmişi olmayan bir ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aydınlanma önderleriyle ortaya çıkan demokrasinin mimarı parti olduğunu söyledi. Başkan Uysal, bununla birlikte CHP'nin, aynı zamanda, demokratik yapı içinde sosyal demokrat kimlikle rekabet eden siyasi kurum olarak CHP'nin dünya siyasi tarihinde eşsiz ve nadide bir yeri olduğuna dikkat çekti. Böylesine önemli bir tarihsel birikim ve deneyime sahip bir partinin il başkanlığına seçilmenin son derece sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirten Başkan Uysal, Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.


İlçe Başkanı Şahin ise gelecek dönemde partinin tüm kurumlarıyla CHP'nin başarısı için çalışacaklarını, hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.


Ziyaretin sonunda Başkan Uysal, Muratpaşa ilçe örgütleri adına İl Başkanı Bayar'a, Kaleiçi ve tarihi saat kulesini buluşturan bir fotoğraf çalışması hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.