Bayar ve vekillerden beraberlik mesajı

SİYASET 23.02.2020 - 13:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bayar ve vekillerden beraberlik mesajı

CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek, Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a tebrik ziyaretinde bulundu. Önümüzdeki süreçte izlenecek olan yol haritasının çizildiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajı verildi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek, 37. Olağan kongrede seçilen Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a tebrik ziyaretinde bulundu. Yaklaşık bir saat süren buluşmada Nusret Bayar ve yönetimiyle birlikte fikir alışverişinde bulunan vekiller, önümüzdeki süreçte CHP’yi Antalya’da birinci parti, Türkiye’de iktidar yapmak için gerekli görünen noktalara değindiler. ÇALIŞMALARI ANLATTI İktidara yürünecek olan yolda, örgütlü çalışmanın öneminin bir kez daha altını çizen Başkan Nusret Bayar, “En az oy aldığımız seçim bölgesinden başlayarak çalışacağız. Gerekirse kapı kapı dolaşarak insanlara dokunacağız. Cumhuriyet Halk Partili yetkililer olarak bizlerin görevi, AKP iktidarında yüzü gülmeyen, umutsuzluk içerisinde olan halkımıza, partimizin vizyonunu en doğru biçimde aktararak umut ışığı olabilmektir. Bunu sağlayarak halkımızın desteğini arkamıza alıp, iktidara yürüyeceğimize inanıyorum” diye konuştu. BİZ HAZIRIZ Başkan Nusret Bayar’la görüşlerini ve önerilerini paylaşan Cumhuriyet Halk Partili vekiller ilçe yöneticileriyle de bir araya gelerek toplantılar yapmak istediklerini belirtip, “Tüm ilçe örgütlerimiz ve partililerimizle beraber var gücümüzle çalışmaya hazırız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.  
CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek, Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a tebrik ziyaretinde bulundu. Önümüzdeki süreçte izlenecek olan yol haritasının çizildiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajı verildi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer ve Rafet Zeybek, 37. Olağan kongrede seçilen Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a tebrik ziyaretinde bulundu. Yaklaşık bir saat süren buluşmada Nusret Bayar ve yönetimiyle birlikte fikir alışverişinde bulunan vekiller, önümüzdeki süreçte CHP’yi Antalya’da birinci parti, Türkiye’de iktidar yapmak için gerekli görünen noktalara değindiler.

ÇALIŞMALARI ANLATTI
İktidara yürünecek olan yolda, örgütlü çalışmanın öneminin bir kez daha altını çizen Başkan Nusret Bayar, “En az oy aldığımız seçim bölgesinden başlayarak çalışacağız. Gerekirse kapı kapı dolaşarak insanlara dokunacağız. Cumhuriyet Halk Partili yetkililer olarak bizlerin görevi, AKP iktidarında yüzü gülmeyen, umutsuzluk içerisinde olan halkımıza, partimizin vizyonunu en doğru biçimde aktararak umut ışığı olabilmektir. Bunu sağlayarak halkımızın desteğini arkamıza alıp, iktidara yürüyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

BİZ HAZIRIZ

Başkan Nusret Bayar’la görüşlerini ve önerilerini paylaşan Cumhuriyet Halk Partili vekiller ilçe yöneticileriyle de bir araya gelerek toplantılar yapmak istediklerini belirtip, “Tüm ilçe örgütlerimiz ve partililerimizle beraber var gücümüzle çalışmaya hazırız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.