Bazen kırdık bazen kırıldık

GÜNDEM 15.01.2020 - 12:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bazen kırdık bazen kırıldık

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, tayinin çıkması üzerine sosyal medya hesabından Antalyalılara veda etti. Özen, “Bazen kırdık, bazen kırıldık” dedi.

haberimizvar.net-Dün İzmir’e tayini çıktığını öğrenen hakkında önemli iddialar bulunan Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, sosyal medya hesabı üzerinden veda etti. Özen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Acısıyla tatlısıyla, doğrusuyla yanlışıyla, hep bu şehre, bu sektöre daha fazla nasıl hizmet edebiliriz diye mücadele verdik. Bazen kırdık, bazen de kırıldık. Ama hiç bir şey bu koca yürekli şehre hizmet etmemize engel olmadı. ANTALYAM BUNDAN SONRA HAKETTİĞİ HİZMETİ ALACAK Antalyam öyle bir şehir ki; bütün güzellikleri fazlasıyla hak ediyor. Bundan sonrada eminim hak ettiği bu hizmeti alacaktır.Güzel işler yaptık ve yapma gayretinde olduk hep. İşçisinden müdürüne, şoföründen mühendisine, temizlikçisinden veterinerine kadar tüm mesai arkadaşlarım büyük bir özveri ve sorumluluk bilincinde yanımızda ve arkamızda oldu bu şehre hizmet ederken. Hepsi tıpkı bu şehir gibi koca yürekli. Her şey gibi artık bizimde gitme vaktimiz geldi. VALİ KARALOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ Başta çiftçilerimiz, üreticilerimiz olmak üzere, tüm Antalya'ya, Bizlerden ve çalışmalarımızdan desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Münir Karaloğlu'na, büyüklerimize, STK'lara, her çalışmamıza ilgi gösteren tüm basın mensuplarına, tüm mesai arkadaşlarıma, dostlara, arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Umarım Rabb'im ve sizler bizden razı olmuşsunuzdur. Bütün haklarımız bu şehre helal olsun. Helallik verir helallik isteriz. İZMİR’E TAYİNİM ÇIKTI Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleri ile İzmir İl Müdürü olarak görevlendirilmem sebebi ile,Bundan sonra bütün enerjimizi, gayretimizi Rabb'im izin verdiği sürece memleketimizin başka bir koca yüreklisi olan güzel İzmir için vereceğiz.” 
Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, tayinin çıkması üzerine sosyal medya hesabından Antalyalılara veda etti. Özen, “Bazen kırdık, bazen kırıldık” dedi.

haberimizvar.net-Dün İzmir’e tayini çıktığını öğrenen hakkında önemli iddialar bulunan Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, sosyal medya hesabı üzerinden veda etti. Özen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Acısıyla tatlısıyla, doğrusuyla yanlışıyla, hep bu şehre, bu sektöre daha fazla nasıl hizmet edebiliriz diye mücadele verdik. Bazen kırdık, bazen de kırıldık. Ama hiç bir şey bu koca yürekli şehre hizmet etmemize engel olmadı.

ANTALYAM BUNDAN SONRA HAKETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

Antalyam öyle bir şehir ki; bütün güzellikleri fazlasıyla hak ediyor. Bundan sonrada eminim hak ettiği bu hizmeti alacaktır.Güzel işler yaptık ve yapma gayretinde olduk hep. İşçisinden müdürüne, şoföründen mühendisine, temizlikçisinden veterinerine kadar tüm mesai arkadaşlarım büyük bir özveri ve sorumluluk bilincinde yanımızda ve arkamızda oldu bu şehre hizmet ederken. Hepsi tıpkı bu şehir gibi koca yürekli. Her şey gibi artık bizimde gitme vaktimiz geldi.

VALİ KARALOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başta çiftçilerimiz, üreticilerimiz olmak üzere, tüm Antalya'ya, Bizlerden ve çalışmalarımızdan desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Münir Karaloğlu'na, büyüklerimize, STK'lara, her çalışmamıza ilgi gösteren tüm basın mensuplarına, tüm mesai arkadaşlarıma, dostlara, arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Umarım Rabb'im ve sizler bizden razı olmuşsunuzdur. Bütün haklarımız bu şehre helal olsun. Helallik verir helallik isteriz.

İZMİR’E TAYİNİM ÇIKTI

Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleri ile İzmir İl Müdürü olarak görevlendirilmem sebebi ile,Bundan sonra bütün enerjimizi, gayretimizi Rabb'im izin verdiği sürece memleketimizin başka bir koca yüreklisi olan güzel İzmir için vereceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.