Belediye Başkanı evinde izole oldu

YEREL 17.08.2020 - 17:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Belediye Başkanı evinde izole oldu

Antalya'nın Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in babası Mehmet Yücel, koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

haberimizvar.net-Antalya'nın Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in babası Mehmet Yücel, koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı. Baba Yücel ile temas eden Başkan Yücel'in de aralarında bulunduğu bazı kişiler evlerinde izole edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in babası Mehmet Yücel'e yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen baba Yücel, karantinaya alındı. Mehmet Yücel ile temas ettiği belirlenen aralarında Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de bulunduğu bazı kişiler ise evlerinde izole edildi. Başkan Yücel'in tedbir amacıyla evinde izole olduğu, sağlık problemi bulunmadığı bildirildi.
Antalya'nın Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in babası Mehmet Yücel, koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

haberimizvar.net-Antalya'nın Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in babası Mehmet Yücel, koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı. Baba Yücel ile temas eden Başkan Yücel'in de aralarında bulunduğu bazı kişiler evlerinde izole edildi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in babası Mehmet Yücel'e yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen baba Yücel, karantinaya alındı.

Mehmet Yücel ile temas ettiği belirlenen aralarında Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de bulunduğu bazı kişiler ise evlerinde izole edildi.

Başkan Yücel'in tedbir amacıyla evinde izole olduğu, sağlık problemi bulunmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.