Belediye personeline maaş promosyonu

GÜNDEM 27.11.2020 - 13:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Belediye personeline maaş promosyonu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.

haberimizvar.net- Başkan İşlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:     "3 yıl önce belediyemiz memurları, sözleşmeli personelleri ve belediye işçilerimiz için 1620 TL üzerinden yapılmış olan banka maaş ödemesi ve promosyon anlaşmasının bitmesinden dolayı yeni yapılan banka maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşması kapsamında yapılan açık artırımlarda en yüksek teklifi Halkbank A.Ş. vermiştir. Memur, sözleşmeli personel ve belediye işçilerimize sözleşme tarihinden itibaren 3 yıllık dönem için bir defaya mahsus peşin ödenmek üzere çalışanlarımızın hesaplarına yatacak olan 3 bin 250 TL maaş promosyonumuz hayırlı olsun." 
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.
haberimizvar.net- Başkan İşlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
 
 
"3 yıl önce belediyemiz memurları, sözleşmeli personelleri ve belediye işçilerimiz için 1620 TL üzerinden yapılmış olan banka maaş ödemesi ve promosyon anlaşmasının bitmesinden dolayı yeni yapılan banka maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşması kapsamında yapılan açık artırımlarda en yüksek teklifi Halkbank A.Ş. vermiştir. Memur, sözleşmeli personel ve belediye işçilerimize sözleşme tarihinden itibaren 3 yıllık dönem için bir defaya mahsus peşin ödenmek üzere çalışanlarımızın hesaplarına yatacak olan 3 bin 250 TL maaş promosyonumuz hayırlı olsun." 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.