Benzinin kafası fena karıştı… Şimdi de zam geliyor!

EKONOMİ 24.04.2020 - 18:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Benzinin kafası fena karıştı… Şimdi de zam geliyor!

Üç gün arka arkaya gelen indirimlerle 2016 yılındaki seviyelerine inen benzinde, bugün de zam bekleniyor.

haberimizvar.net-Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma Türkiye’de akaryakıt fiyatlarının çok sık değişmesine neden oluyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 29 kuruş zam gelmesi bekleniyor. 5 TL’NİN ÜZERİNE ÇIKACAK  Benzinin litre fiyatı Kocaeli’de 4.88 TL’den satılıyor. Beklenen zammın gelmesi ile birlikte benzin fiyatı tekrar 5 TL’nin üzerine çıkacak. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.  
Üç gün arka arkaya gelen indirimlerle 2016 yılındaki seviyelerine inen benzinde, bugün de zam bekleniyor.

haberimizvar.net-Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma Türkiye’de akaryakıt fiyatlarının çok sık değişmesine neden oluyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 29 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

5 TL’NİN ÜZERİNE ÇIKACAK 

Benzinin litre fiyatı Kocaeli’de 4.88 TL’den satılıyor. Beklenen zammın gelmesi ile birlikte benzin fiyatı tekrar 5 TL’nin üzerine çıkacak. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.