Birlik mesajı verdi

SİYASET 11.03.2020 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Birlik mesajı verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Koray Aydın, bugün Antalya’ya gelerek, yeni İl Başkanı Mehmet Başaran’a başarı dileklerini iletti. İl yönetimini ve yeni ataması yapılan Muratpaşa ve Kepez İlçe Başkanlarını yaptığı toplantıya almayan Koray Aydın, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

haberimizvar.net-İYİ Parti’de bugün hareketli saatler yaşanıyor. İl Başkanı Yavuz Temizer’in görevinden istifa etmesinin ardından ataması yapılan Mehmet Başaran’a hayırlı olsun dileğinde bulunmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Antalya’ya geldi. İL BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI İYİ Parti Antalya İl binasına yeni ataması yapılan Muratpaşa ve Kepez İlçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri dışında tüm ilçe başkanlarının katılmasını isteyen Aydın, yeni başkan Başaran ile birlikte toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. BAŞARAN VURGUSU Antalya İl Teşkilatı’nda yaptığı toplantıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aydın, şu ifadelere yer vermesi çelişki yarattı: “Görevine başlayan İYİ Parti Antalya İl Başkanımız Mehmet Başaran'ı ziyaret ettik; Antalya'mıza, ülkemize ve partimize hizmet yolunda başarılar diledik. Yöneticilerimizle istişare toplantısı düzenledik, birlik ve beraberlik mesajı verdik.”                       
İYİ Parti Genel Başkanı Koray Aydın, bugün Antalya’ya gelerek, yeni İl Başkanı Mehmet Başaran’a başarı dileklerini iletti. İl yönetimini ve yeni ataması yapılan Muratpaşa ve Kepez İlçe Başkanlarını yaptığı toplantıya almayan Koray Aydın, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

haberimizvar.net-İYİ Parti’de bugün hareketli saatler yaşanıyor. İl Başkanı Yavuz Temizer’in görevinden istifa etmesinin ardından ataması yapılan Mehmet Başaran’a hayırlı olsun dileğinde bulunmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Antalya’ya geldi.

İL BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI

İYİ Parti Antalya İl binasına yeni ataması yapılan Muratpaşa ve Kepez İlçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri dışında tüm ilçe başkanlarının katılmasını isteyen Aydın, yeni başkan Başaran ile birlikte toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

BAŞARAN VURGUSU

Antalya İl Teşkilatı’nda yaptığı toplantıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aydın, şu ifadelere yer vermesi çelişki yarattı: “Görevine başlayan İYİ Parti Antalya İl Başkanımız Mehmet Başaran'ı ziyaret ettik; Antalya'mıza, ülkemize ve partimize hizmet yolunda başarılar diledik. Yöneticilerimizle istişare toplantısı düzenledik, birlik ve beraberlik mesajı verdik.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.