‘Birlikte olursak hedefe ulaşırız’

SİYASET 17.01.2020 - 16:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Birlikte olursak hedefe ulaşırız’

CHP Güzeloba Mahalle Temsilciliği’ni ziyaret eden İl Başkanı Kumbul, “Hedefimiz, yerelde aldığımız yüzde 70 oy oranını genel seçimlerde de yakalamaktır. Bu hedefe birlikte olursak ulaşabiliriz.” dedi.

haberimizvar.net-Bugüne kadar partide görev almış herkese teşekkür eden İl Başkanı Kumbul, “Bulunduğumuz konum gereği, her bir üyemizin yeri yadsınamaz. Önümüzdeki dönemde de bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacaktır. Çünkü bizleri genele taşıyacak olan, yereldeki bu başarımızdır. Yönetimdeki arkadaşlarımızın da bunu göz önüne alarak hareket edeceğinin farkındayım. Daha farklı bir Antalya için bu birliktelik sağlamalıdır.Hedefimiz, yerelde aldığımız yüzde 70 oy oranını genel seçimlerde de yakalamaktır. Bu hedefe birlikte olursak ulaşabiliriz.” Diye konuştu. BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Birçok arkadaşımız aday olabilir, ama önemli olan bu yarış bittikten sonra, kaldığımız yerden el-ele, kol kola çıkıp, omuz omuza mücadele edebilmektir. Ak parti iktidarı döneminde birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördük. Çünkü son 17 yıldır, kendisinden olmayanı dışlayan bir siyasi yapı inşa edilmektedir. Asıl icraat ilçelerde döner. İlçelerin çalışmalarını kontrol edip, raporlaştırıp, sahada ne gibi şeyler yapılabilir ve genel merkez ile koordinasyonu da sağlamak il başkanlığının asli görevidir. Ama sahaya inip, vatandaşla daha fazla mesai yapacak olan, partinin icraatlarının taban tarafından hissedilmesini sağlayacak olan ilçe örgütlerimizdir, mahalle temsilciliklerimizdir Burada önemli olan tüm parti örgütünü bir aile haline getirebilmektir.” 
CHP Güzeloba Mahalle Temsilciliği’ni ziyaret eden İl Başkanı Kumbul, “Hedefimiz, yerelde aldığımız yüzde 70 oy oranını genel seçimlerde de yakalamaktır. Bu hedefe birlikte olursak ulaşabiliriz.” dedi.

haberimizvar.net-Bugüne kadar partide görev almış herkese teşekkür eden İl Başkanı Kumbul, “Bulunduğumuz konum gereği, her bir üyemizin yeri yadsınamaz. Önümüzdeki dönemde de bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacaktır. Çünkü bizleri genele taşıyacak olan, yereldeki bu başarımızdır. Yönetimdeki arkadaşlarımızın da bunu göz önüne alarak hareket edeceğinin farkındayım. Daha farklı bir Antalya için bu birliktelik sağlamalıdır.Hedefimiz, yerelde aldığımız yüzde 70 oy oranını genel seçimlerde de yakalamaktır. Bu hedefe birlikte olursak ulaşabiliriz.” Diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Birçok arkadaşımız aday olabilir, ama önemli olan bu yarış bittikten sonra, kaldığımız yerden el-ele, kol kola çıkıp, omuz omuza mücadele edebilmektir. Ak parti iktidarı döneminde birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördük. Çünkü son 17 yıldır, kendisinden olmayanı dışlayan bir siyasi yapı inşa edilmektedir. Asıl icraat ilçelerde döner. İlçelerin çalışmalarını kontrol edip, raporlaştırıp, sahada ne gibi şeyler yapılabilir ve genel merkez ile koordinasyonu da sağlamak il başkanlığının asli görevidir. Ama sahaya inip, vatandaşla daha fazla mesai yapacak olan, partinin icraatlarının taban tarafından hissedilmesini sağlayacak olan ilçe örgütlerimizdir, mahalle temsilciliklerimizdir Burada önemli olan tüm parti örgütünü bir aile haline getirebilmektir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.