Bisiklet üstünde Akdeniz turu

YAŞAM 17.02.2020 - 10:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bisiklet üstünde Akdeniz turu

İzmirli bir grup, bisiklet üstünde adım adım Akdeniz turuna çıktıklarında Antalya'nın Demre ve Kaş ilçelerini de gezdi.

haberimizvar.net-İzmir'de faaliyet gösteren İzmir Yön Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, hafta sonları başlattıkları iki günlük turlarla Akdeniz sahillerini geziyor. Kulüp üyesi 9 kişi bisikletleriyle önce otobüsle Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Buradan bisikletlerle yola çıkan grup, ilk gün 108 kilometre yol yaparak Kaş'a geçti. Geceyi Kaş'ta geçiren grup ikinci günün sabahında bisikletle yola çıkarak önce Demre'ye geldi. Demre'de kısa bir mola veren grup, şehir turu yaptı. Ardından Finike ve Kumluca'yı gezecek grup iki günlük turu Kumluca ilçesinde tamamlayacak. İkinci gün 110 kilometre yol yapılacak.  Grubun Başkanı Murat Akay, "Bisiklet sporunu sevdirmek, bisikletin bir ulaşım aracı olduğunu göstermek için yollardayız. Düzenlendiğimiz iki günlük turlarla yaz başına kadar Hatay'ın Samandağı ilçesine kadar Akdeniz sahillerini gezmiş olacağız. Gelecek hafta sonu Kumluca- Alanya arasını gezeceğiz. Hepimizin bir işi var. Turlarımızı hafta sonları yapıyoruz. Grubu bir midibüs takip ediyor. Turun en önemli amacı, bisiklet sporu konusunda toplumsal bir farkındalık yaratmak. Şehir içi turlar atıyoruz. Merak edenlere bisiklet sporu konusunda bilgilendirme yapıyoruz. Şuna inanıyoruz. Günlük bir saat bisiklet sporu yapan kişinin sağlığı yerinde olur. Biz turda günlük 100- 120 kilometre arasında yol yapıyoruz" dedi.
İzmirli bir grup, bisiklet üstünde adım adım Akdeniz turuna çıktıklarında Antalya'nın Demre ve Kaş ilçelerini de gezdi.

haberimizvar.net-İzmir'de faaliyet gösteren İzmir Yön Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, hafta sonları başlattıkları iki günlük turlarla Akdeniz sahillerini geziyor. Kulüp üyesi 9 kişi bisikletleriyle önce otobüsle Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Buradan bisikletlerle yola çıkan grup, ilk gün 108 kilometre yol yaparak Kaş'a geçti. Geceyi Kaş'ta geçiren grup ikinci günün sabahında bisikletle yola çıkarak önce Demre'ye geldi. Demre'de kısa bir mola veren grup, şehir turu yaptı. Ardından Finike ve Kumluca'yı gezecek grup iki günlük turu Kumluca ilçesinde tamamlayacak. İkinci gün 110 kilometre yol yapılacak.

 Grubun Başkanı Murat Akay, "Bisiklet sporunu sevdirmek, bisikletin bir ulaşım aracı olduğunu göstermek için yollardayız. Düzenlendiğimiz iki günlük turlarla yaz başına kadar Hatay'ın Samandağı ilçesine kadar Akdeniz sahillerini gezmiş olacağız. Gelecek hafta sonu Kumluca- Alanya arasını gezeceğiz. Hepimizin bir işi var. Turlarımızı hafta sonları yapıyoruz. Grubu bir midibüs takip ediyor. Turun en önemli amacı, bisiklet sporu konusunda toplumsal bir farkındalık yaratmak. Şehir içi turlar atıyoruz. Merak edenlere bisiklet sporu konusunda bilgilendirme yapıyoruz. Şuna inanıyoruz. Günlük bir saat bisiklet sporu yapan kişinin sağlığı yerinde olur. Biz turda günlük 100- 120 kilometre arasında yol yapıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.