Böcek’in danışman Belovacıklı istifa etti

GÜNDEM 14.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Böcek’in danışman Belovacıklı istifa etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Basın danışmanı Serap Belovacıklı görevinden istifa etti. Başarılı danışman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu kararı ‘özel sebeplerle’ çok önceden almış olduğunu belirtti.

haberimizvar.net- Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Basın danışmanı olarak 9 Ocak’ta göreve başlayan Serap Belovacıklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “9 Ocak 2020 tarihinde başlamış olduğum Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanlığı görevimden kendi özel sebeplerim nedeniyle bugün itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum. Bu kararın Haziran ayında alındığını, işleme koymak için Ağustos ayının beklendiğini, ancak başkanımız Ssayın Muhittin böcek’in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle süreci 2 ay ertelediğimi önemle belertmek isterim. Başkanımızın sağlıkla görevinin başına döneceğine, Antalya halkına hizmetlerine devam edeceğine inancım tamdır. Bu süreçte bana destek olan başta başkanımız sayın Muhittin Böcek olmak üzere belediyedeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.   SERAP BELOVACIKLI KİMDİR? Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı, BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon, Basın Enstitüsü Derneği'nde ise Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik dersleri aldı. Mesleğe 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak adım atan Belovacıklı daha sonra Habertürk'e transfer oldu. Burada 2 yıl süreyle çalışan deneyimli gazeteci ardından Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katılarak ses getiren röportajlara imza attı. Belovacıklı, Antalya Büyükşehir belediyesi Başkanı Böcek’in Basın danışmanlığı görevine getirilmeden önce de ulusal haber kanalı Haber Global’in Ankara Haber Merkezi’nde CHP ve İYİ Parti Muhabiri olarak görev yapıyordu. Belovacıklı’nın yeniden bu görevine döneceği öğrenildi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Basın danışmanı Serap Belovacıklı görevinden istifa etti. Başarılı danışman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu kararı ‘özel sebeplerle’ çok önceden almış olduğunu belirtti.

haberimizvar.net- Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Basın danışmanı olarak 9 Ocak’ta göreve başlayan Serap Belovacıklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “9 Ocak 2020 tarihinde başlamış olduğum Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanlığı görevimden kendi özel sebeplerim nedeniyle bugün itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum. Bu kararın Haziran ayında alındığını, işleme koymak için Ağustos ayının beklendiğini, ancak başkanımız Ssayın Muhittin böcek’in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle süreci 2 ay ertelediğimi önemle belertmek isterim. Başkanımızın sağlıkla görevinin başına döneceğine, Antalya halkına hizmetlerine devam edeceğine inancım tamdır. Bu süreçte bana destek olan başta başkanımız sayın Muhittin Böcek olmak üzere belediyedeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı, BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon, Basın Enstitüsü Derneği'nde ise Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik dersleri aldı. Mesleğe 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak adım atan Belovacıklı daha sonra Habertürk'e transfer oldu. Burada 2 yıl süreyle çalışan deneyimli gazeteci ardından Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katılarak ses getiren röportajlara imza attı. Belovacıklı, Antalya Büyükşehir belediyesi Başkanı Böcek’in Basın danışmanlığı görevine getirilmeden önce de ulusal haber kanalı Haber Global’in Ankara Haber Merkezi’nde CHP ve İYİ Parti Muhabiri olarak görev yapıyordu. Belovacıklı’nın yeniden bu görevine döneceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.