Böcek İYİ Partililere randevu vermedi

YEREL 12.01.2020 - 16:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Böcek İYİ Partililere randevu vermedi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Salı günü itibarıyla randevu istediklerini, fakat sürekli oyalandıklarını dile getiren İYİ Parti yöneticileri, Cuma günkü Büyükşehir Meclisi’nde bu yüzden CHP teklifini reddederek mesaj verdiklerini belirtti.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Cuma günü yapılan toplantısında İYİ Parti grubunun AKP ve MHP’lilerle aynı oyu kullanması üzerine görünür hale gelen krizin perde arkasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nden gelen ‘kamu ortaklık payı’ (KOP) arazileriyle ilgili yüksek kamulaştırma bedellerinin çözümü teklifi İYİ Parti grubunun da ‘hayır’ oyu vermesi üzerine reddedildi. Krizin daha önceden çözümü için İYİ Parti yöneticileri ve milletvekillerinin çaba harcadığı ileri sürüldü. İYİ PARTİ’DEN BÖCEK’E SERT MESAJ İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer ve Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Salı günü görüşmek için randevu istediği, fakat Böcek’in başka programlarını gerekçe göstererek topu Çarşamba gününe attığı belirtildi. Çarşamba günü için de sonuç alamayan İYİ Parti heyetinin, Perşembe gününe randevu umuduyla oyalandığı, fakat o güne de randevu verilmeyince sinirlerin iyice gerildiği iddia edildi. Muhittin Böcek’in İYİ Parti’ye randevu vermemesi üzerine il yönetiminin tansiyonunun yükseldiğini aktaran bazı parti yöneticileri, Cuma günü mecliste yaşanan krizin kaçınılmaz hale geldiğini dile getirdi. İYİ Parti grubunun Büyükşehir meclisinde gösterdiği duruşun sert bir mesaj olduğunu belirten parti yöneticileri, Başkan Böcek’in teşkilatı muhatap almamasından yakındı. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Salı günü itibarıyla randevu istediklerini, fakat sürekli oyalandıklarını dile getiren İYİ Parti yöneticileri, Cuma günkü Büyükşehir Meclisi’nde bu yüzden CHP teklifini reddederek mesaj verdiklerini belirtti.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Cuma günü yapılan toplantısında İYİ Parti grubunun AKP ve MHP’lilerle aynı oyu kullanması üzerine görünür hale gelen krizin perde arkasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nden gelen ‘kamu ortaklık payı’ (KOP) arazileriyle ilgili yüksek kamulaştırma bedellerinin çözümü teklifi İYİ Parti grubunun da ‘hayır’ oyu vermesi üzerine reddedildi. Krizin daha önceden çözümü için İYİ Parti yöneticileri ve milletvekillerinin çaba harcadığı ileri sürüldü.

İYİ PARTİ’DEN BÖCEK’E SERT MESAJ

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer ve Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Salı günü görüşmek için randevu istediği, fakat Böcek’in başka programlarını gerekçe göstererek topu Çarşamba gününe attığı belirtildi. Çarşamba günü için de sonuç alamayan İYİ Parti heyetinin, Perşembe gününe randevu umuduyla oyalandığı, fakat o güne de randevu verilmeyince sinirlerin iyice gerildiği iddia edildi. Muhittin Böcek’in İYİ Parti’ye randevu vermemesi üzerine il yönetiminin tansiyonunun yükseldiğini aktaran bazı parti yöneticileri, Cuma günü mecliste yaşanan krizin kaçınılmaz hale geldiğini dile getirdi. İYİ Parti grubunun Büyükşehir meclisinde gösterdiği duruşun sert bir mesaj olduğunu belirten parti yöneticileri, Başkan Böcek’in teşkilatı muhatap almamasından yakındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.