Boşluk oluştu tabandan gelen sese yanıt verdim

SİYASET 23.12.2019 - 23:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Boşluk oluştu tabandan gelen sese yanıt verdim

CHP’de kongre süreci devam ederken il başkanlığında Nusret Bayar, www.haberimizvar.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Bayar, “İl Başkanlığında boşluk oluştu, tabandan gelen sese duyarsız kalamazdım ve seve seve il başkanlığına aday oldum” dedi.

haberimizvarçnet.CHP’de ilçe kongreleri devam ederken il başkan adaylığıyla ilgili olarak partide etkin ve sevilen isim olan Nusret Bayar adaylığını açıkladı. www.haberimizvar.net’e konuşan Bayar, tabanın sesine duyarsız kalmasının imkansız olduğunu dile getirdi. İL BAŞKANLIĞINDA BOŞLUK VAR Bayar şöyle konuştu: “Bir yerlerde boşluk olduğunda birileri o boşluğu doldurur. Maalesef üzülerek dile getiriyorum partimiz CHP’de il başkanlığında gerek yerel, gerekse genel seçimlerde ciddi yanlışlar oldu ve böylesi bir boşluk oluştu. Nusret Bayar olarak tabandan gelen sese cevap vermek zorundayım. SEVE SEVE İL BAŞKAN ADAYIYIM Partim adına seve seve il başkan adayıyım. Gerek yerelde, gerekse genel seçimlerde Türkiye haritasında Antalya’yı kırmızı renk yapmaya hazırım. Adımı duyan tüm partililerimden, yol arkadaşlarımdan destek almak ise, sorumluluğumu arttırıyor. Birlikte hepimiz partimiz için hazırız.  Bizler için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğidir. Ben tabanın adayıyım, benim için asıl olan partililerimdir.” NUSRET BAYAR KİMDİR? 1959 yılında Antalya'da doğdu. İlk ve orta okulu Demre’de, liseyi Finike'de okudu. Siirt Eğitim Enstitüsü’nden mezun olduktan sonra Artvin ve Burdur'da öğretmenlik yaptı. 1987 yılında öğretmenlikten ayrılarak çiftçiliğe başladı. 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. 1995-1998 döneminde CHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi olarak çalıştı. 2005 yılında CHP Demre İlçe Başkanlığı yaptı. 1999 yılındaki genel seçimlerde CHP’den 8.sırada, 2007’de 10.sırada milletvekili adayı oldu. Nusret Bayar, evli ve bir çocuk babası. 
CHP’de kongre süreci devam ederken il başkanlığında Nusret Bayar, www.haberimizvar.net’e çok özel açıklamalarda bulundu. Bayar, “İl Başkanlığında boşluk oluştu, tabandan gelen sese duyarsız kalamazdım ve seve seve il başkanlığına aday oldum” dedi.

haberimizvarçnet.CHP’de ilçe kongreleri devam ederken il başkan adaylığıyla ilgili olarak partide etkin ve sevilen isim olan Nusret Bayar adaylığını açıkladı. www.haberimizvar.net’e konuşan Bayar, tabanın sesine duyarsız kalmasının imkansız olduğunu dile getirdi.

İL BAŞKANLIĞINDA BOŞLUK VAR

Bayar şöyle konuştu: “Bir yerlerde boşluk olduğunda birileri o boşluğu doldurur. Maalesef üzülerek dile getiriyorum partimiz CHP’de il başkanlığında gerek yerel, gerekse genel seçimlerde ciddi yanlışlar oldu ve böylesi bir boşluk oluştu. Nusret Bayar olarak tabandan gelen sese cevap vermek zorundayım.

SEVE SEVE İL BAŞKAN ADAYIYIM

Partim adına seve seve il başkan adayıyım. Gerek yerelde, gerekse genel seçimlerde Türkiye haritasında Antalya’yı kırmızı renk yapmaya hazırım. Adımı duyan tüm partililerimden, yol arkadaşlarımdan destek almak ise, sorumluluğumu arttırıyor. Birlikte hepimiz partimiz için hazırız.  Bizler için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğidir. Ben tabanın adayıyım, benim için asıl olan partililerimdir.”

NUSRET BAYAR KİMDİR?

1959 yılında Antalya'da doğdu. İlk ve orta okulu Demre’de, liseyi Finike'de okudu. Siirt Eğitim Enstitüsü’nden mezun olduktan sonra Artvin ve Burdur'da öğretmenlik yaptı. 1987 yılında öğretmenlikten ayrılarak çiftçiliğe başladı. 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. 1995-1998 döneminde CHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi olarak çalıştı. 2005 yılında CHP Demre İlçe Başkanlığı yaptı. 1999 yılındaki genel seçimlerde CHP’den 8.sırada, 2007’de 10.sırada milletvekili adayı oldu. Nusret Bayar, evli ve bir çocuk babası. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.