Brüksel'den Eskişehir'e direkt seferler başlıyor

YEREL 25.06.2020 - 16:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Brüksel'den Eskişehir'e direkt seferler başlıyor

Son yıllarda Avrupa'dan Anadolu şehirlerine yaptığı uçuşların sayısını artıran Corendon Airlines, 3 Temmuz itibarıyla yaz sezonu boyunca Brüksel'den Eskişehir'e düzenleyeceği uçuşların programını açıkladı.

haberimizvar.net- Avrupa'daki Türklerin memleketlerine direkt seferlerle ulaşmasını kolaylaştırmak için Avrupa-Anadolu hatlarındaki uçuş sayılarını düzenli olarak artıran Corendon Airlines, Eskişehir, Emirdağ ve Afyonlu Türk vatandaşlarının yoğun yaşadığı Belçika ve çevresindeki talebi göz önüne alarak bu hattı da uçuş programına ekledi.   UÇUŞLARA YOĞUN İLGİ CEO Yıldıray Karaer, pandemi sürecine rağmen Avrupa'dan memleketlerine seyahat etme özlemi duyan çok sayıda Türk vatandaşı olduğu için düzenleyecekleri bu uçuşların yoğun ilgi gördüğünü açıkladı. Karaer, Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na ilk uçuşlarını 5 Ağustos 2009 tarihinde Boeing 737-300 tipi uçakla yaptıklarını, şimdi ise 3 Temmuz itibarıyla Brüksel-Eskişehir hattına haftada 2 uçuş düzenleyerek yeniden başlayacaklarını açıkladı. Karaer, “Amacımız, Brüksel'de base olan Boeing 737-800 tipi uçağımız ile yapacağımız bu uçuşlara, yılın 12 ayı boyunca uçuş planını sürekli genişleterek devam etmek" dedi. Havayolu, 27 Haziran itibarıyla Almanya, Hollanda, İsviçre ve Avusturya'dan, Anadolu'nun 12 şehrine de uçuşlara başlayacak. 
Son yıllarda Avrupa'dan Anadolu şehirlerine yaptığı uçuşların sayısını artıran Corendon Airlines, 3 Temmuz itibarıyla yaz sezonu boyunca Brüksel'den Eskişehir'e düzenleyeceği uçuşların programını açıkladı.

haberimizvar.net- Avrupa'daki Türklerin memleketlerine direkt seferlerle ulaşmasını kolaylaştırmak için Avrupa-Anadolu hatlarındaki uçuş sayılarını düzenli olarak artıran Corendon Airlines, Eskişehir, Emirdağ ve Afyonlu Türk vatandaşlarının yoğun yaşadığı Belçika ve çevresindeki talebi göz önüne alarak bu hattı da uçuş programına ekledi.

 

UÇUŞLARA YOĞUN İLGİ

CEO Yıldıray Karaer, pandemi sürecine rağmen Avrupa'dan memleketlerine seyahat etme özlemi duyan çok sayıda Türk vatandaşı olduğu için düzenleyecekleri bu uçuşların yoğun ilgi gördüğünü açıkladı. Karaer, Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na ilk uçuşlarını 5 Ağustos 2009 tarihinde Boeing 737-300 tipi uçakla yaptıklarını, şimdi ise 3 Temmuz itibarıyla Brüksel-Eskişehir hattına haftada 2 uçuş düzenleyerek yeniden başlayacaklarını açıkladı. Karaer, “Amacımız, Brüksel'de base olan Boeing 737-800 tipi uçağımız ile yapacağımız bu uçuşlara, yılın 12 ayı boyunca uçuş planını sürekli genişleterek devam etmek" dedi.

Havayolu, 27 Haziran itibarıyla Almanya, Hollanda, İsviçre ve Avusturya'dan, Anadolu'nun 12 şehrine de uçuşlara başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.