Bu da Köfte Otobüsü !

YEREL 25.06.2020 - 15:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bu da Köfte Otobüsü !

Antalya'nın tarihi Kaleiçi'nde 'otobüs' konseptli vitamin bar işletmesini hayata geçiren genç girişimci Nazmi Bildik, aynı konseptteki ikinci işletmesini 'Köfte Bus' ismiyle açtı.

haberimizvar.net- Antalyalı genç girişimci Nazmi Bildik, tarihi Kaleiçi semtindeki Mermerli Plajı'nın üst kısmına açtığı Cafe Bus Vitamin Bar'ın ardından, ikinci işletmesini Bus (otobüs) konseptiyle köfte üzerine kurdu. Ortağı Bülent Işık ile birlikte işlettikleri tesisin dış görünümü ve süslemeleri tamamen otobüs konseptiyle düzenlendi. Işıl ışıl görünen Köfte Bus'ta akvaryum ve içindeki balıklar dikkati çekiyor.   MENÜDE FARKLI SEÇENEKLER Menüde farklı seçeneklerin bulunduğunu fakat köftenin ayrıcalıklı olduğunu anlatan Bildik, "Cafe Bus Vitamin Bar, başta turistler olmak üzere Antalyalılardan da büyük beğeni gördü. Envai çeşit meyve ve sebzeyi sıkarak oluşturduğumuz kokteyler beğeniyle içildi. Şimdi kentimize başka bir marka kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gelecekte Köfte Bus'ı, Türkiye'nin farklı şehirlerinde de görmek istiyoruz" dedi.  
Antalya'nın tarihi Kaleiçi'nde 'otobüs' konseptli vitamin bar işletmesini hayata geçiren genç girişimci Nazmi Bildik, aynı konseptteki ikinci işletmesini 'Köfte Bus' ismiyle açtı.

haberimizvar.net- Antalyalı genç girişimci Nazmi Bildik, tarihi Kaleiçi semtindeki Mermerli Plajı'nın üst kısmına açtığı Cafe Bus Vitamin Bar'ın ardından, ikinci işletmesini Bus (otobüs) konseptiyle köfte üzerine kurdu. Ortağı Bülent Işık ile birlikte işlettikleri tesisin dış görünümü ve süslemeleri tamamen otobüs konseptiyle düzenlendi. Işıl ışıl görünen Köfte Bus'ta akvaryum ve içindeki balıklar dikkati çekiyor.

 

MENÜDE FARKLI SEÇENEKLER

Menüde farklı seçeneklerin bulunduğunu fakat köftenin ayrıcalıklı olduğunu anlatan Bildik, "Cafe Bus Vitamin Bar, başta turistler olmak üzere Antalyalılardan da büyük beğeni gördü. Envai çeşit meyve ve sebzeyi sıkarak oluşturduğumuz kokteyler beğeniyle içildi. Şimdi kentimize başka bir marka kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gelecekte Köfte Bus'ı, Türkiye'nin farklı şehirlerinde de görmek istiyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.