Bu kurumda soruşturma var

GÜNDEM 03.01.2020 - 16:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bu kurumda soruşturma var

Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nde soruşturma açıldı. Yapılan ihbarı değerlendiren bakanlık ihaleleri mercek altına aldı, 2 personel açığa alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Tarım Bakanlığı, Antalya İl Tarım Müdürlüğü ile ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında EXPO 2016 Antalya’nın sorumluluğu Tarım İl Müdürlüğü’ne geçtikten sonra yapılan ihaleler, il müdürlüğü kapsamında gerçekleşen ihaleler ve satın almalar mercek altına alındı. HER DETAYA BAKILIYOR Bakanlık müfettişleri tarafından her detayın incelendiği soruşturma kapsamında Antalya Tarım İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ziraat teknisyeni S.E ve inşaat teknikeri S.C. açığa alındı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 
Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nde soruşturma açıldı. Yapılan ihbarı değerlendiren bakanlık ihaleleri mercek altına aldı, 2 personel açığa alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Tarım Bakanlığı, Antalya İl Tarım Müdürlüğü ile ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında EXPO 2016 Antalya’nın sorumluluğu Tarım İl Müdürlüğü’ne geçtikten sonra yapılan ihaleler, il müdürlüğü kapsamında gerçekleşen ihaleler ve satın almalar mercek altına alındı.

HER DETAYA BAKILIYOR

Bakanlık müfettişleri tarafından her detayın incelendiği soruşturma kapsamında Antalya Tarım İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ziraat teknisyeni S.E ve inşaat teknikeri S.C. açığa alındı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.