‘Bugünleri mumla ararsınız’

SİYASET 16.01.2020 - 11:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Bugünleri mumla ararsınız’

AKP yöneticilerinin ‘ipe sapa gelmez’ bahanelerle sustuğunu söyleyen Antalya kurucu il başkanı Habip Akhan, “AK Parti camiasının kabuğuna çekildiği, muhalif kanadın ise sesinin çıktığı günler yaşıyoruz. Bugünlerinizi mumla çok ararsınız” uyarısı yaptı.

haberimizvar.net-AKP’nin Antalya’daki kurucu il başkanı avukat Habip Akhan, sosyal medya hesabından ilginç bir uyarı yaptı. Uzun süredir siyasetin kenarında duran ve AKP etkinliklerine pek katılmayan Akhan, “Bugün bizim AK Parti camiasının kabuğuna çekilmiş susmakta olduğu, muhalif kanadın ise daha çok sesinin çıkmaya başladığı günleri yaşıyoruz. ‘İpe sapa gelmez’ bahanelerle susuyor ve kendinizi kenara çekiyorsanız bilin ki, bu günlerinizi mumla çok ararsınız. Lafımız kime mi? Üstüne alan herkese” diyerek üstü kapalı bir mesaj gönderdi. SOSYAL MEDYADA ANILARINI YAZIYOR Sosyal medya hesabında, ‘Bir varmış, bir yokmuş’ başlığıyla AKP’nin Antalya’daki kuruluş dönemine ilişkin anı ve gözlemlerini yazmaya da başlayan Akhan, “Partiyi yeni kurduk. 28 Şubat dönemleri ve açtığı yaralar daha çok taze... İnsanlar işlerinden aşlarından olma korkusunu yaşadığı dönemler... Öyle ki, bazı vatandaşlarımız kendilerini geçmiş, Ak Parti’ye yakın durursam oğlum, kızım, hatta damadım, gelinim işinden olur korkusunu yaşıyor. Abartmak gibi olmasın; ama vebalı muamelesi gördüğümüz dönemlerdi. Bir taksiye yedi kişi binip köy-köy, mahalle-mahalle, kahve-kahve, sokak-sokak gezen teşkilatlarımız vardı” ifadelerini kullandı. ‘HASTALIKLI MUAMELESİ YAPILIYORDU’ Anılarını o dönemin tanıklarının katkılarıyla yazacağını belirten Akhan, “Gittikleri yerlerde insanların burun kıvırdığı adeta hastalıklı muamelesi gören teşkilatlardan bahsediyorum. Kahvelere gidip oradaki vatandaşlara konuşma yapacakları zaman kahvedeki televizyonun sesini sonuna kadar açıp dalga geçerek kovar gibi davranışların arasında verilen bir mücadeleden bahsediyorum. Ak Parti öncesi ülke biçare durumdaydı. Bir yanda elitler, diğer yanda ise ezilenler vardı. Teşkilatlar ezilenlerin yanındaydı” diye bitirdiği ilk yazısına ‘devam edecek’ diye not düştü. 
AKP yöneticilerinin ‘ipe sapa gelmez’ bahanelerle sustuğunu söyleyen Antalya kurucu il başkanı Habip Akhan, “AK Parti camiasının kabuğuna çekildiği, muhalif kanadın ise sesinin çıktığı günler yaşıyoruz. Bugünlerinizi mumla çok ararsınız” uyarısı yaptı.

haberimizvar.net-AKP’nin Antalya’daki kurucu il başkanı avukat Habip Akhan, sosyal medya hesabından ilginç bir uyarı yaptı. Uzun süredir siyasetin kenarında duran ve AKP etkinliklerine pek katılmayan Akhan, “Bugün bizim AK Parti camiasının kabuğuna çekilmiş susmakta olduğu, muhalif kanadın ise daha çok sesinin çıkmaya başladığı günleri yaşıyoruz. ‘İpe sapa gelmez’ bahanelerle susuyor ve kendinizi kenara çekiyorsanız bilin ki, bu günlerinizi mumla çok ararsınız. Lafımız kime mi? Üstüne alan herkese” diyerek üstü kapalı bir mesaj gönderdi.

SOSYAL MEDYADA ANILARINI YAZIYOR

Sosyal medya hesabında, ‘Bir varmış, bir yokmuş’ başlığıyla AKP’nin Antalya’daki kuruluş dönemine ilişkin anı ve gözlemlerini yazmaya da başlayan Akhan, “Partiyi yeni kurduk. 28 Şubat dönemleri ve açtığı yaralar daha çok taze... İnsanlar işlerinden aşlarından olma korkusunu yaşadığı dönemler... Öyle ki, bazı vatandaşlarımız kendilerini geçmiş, Ak Parti’ye yakın durursam oğlum, kızım, hatta damadım, gelinim işinden olur korkusunu yaşıyor. Abartmak gibi olmasın; ama vebalı muamelesi gördüğümüz dönemlerdi. Bir taksiye yedi kişi binip köy-köy, mahalle-mahalle, kahve-kahve, sokak-sokak gezen teşkilatlarımız vardı” ifadelerini kullandı.

‘HASTALIKLI MUAMELESİ YAPILIYORDU’

Anılarını o dönemin tanıklarının katkılarıyla yazacağını belirten Akhan, “Gittikleri yerlerde insanların burun kıvırdığı adeta hastalıklı muamelesi gören teşkilatlardan bahsediyorum. Kahvelere gidip oradaki vatandaşlara konuşma yapacakları zaman kahvedeki televizyonun sesini sonuna kadar açıp dalga geçerek kovar gibi davranışların arasında verilen bir mücadeleden bahsediyorum. Ak Parti öncesi ülke biçare durumdaydı. Bir yanda elitler, diğer yanda ise ezilenler vardı. Teşkilatlar ezilenlerin yanındaydı” diye bitirdiği ilk yazısına ‘devam edecek’ diye not düştü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.