Büyükşehir’de iki atama

YEREL 10.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir’de iki atama

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde iki atama daha yapıldı. Gazeteci Serap Belovacıklı’nın başkan danışmanlığı resmiyet kazanırken, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Cemal Kafa’nın yerine Seda Özel vekaleten atandı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde iki atama daha yapıldı. Ankaralı gazeteci Sevcan Serap Belovacıklı’nın başkan danışmanlığı onaylanırken, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Cemal Kafa’nın yerine Seda Özel vekaleten atandı. Haber Global kanalında siyaset muhabiri olarak görev yapan Belovacıklı, kısa bir süre önce yeni görevi için Antalya’ya yerleşti. ANKARA KÖKENLİ GAZETECİ Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı, gazetecilik mesleğine 2007 yılında Olay TV’de yönetmen olarak adım attı. Daha sonra Habertürk’e transfer olan Belovacıklı, burada 2 yıl çalıştıktan sonra Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katıldı. Bir süre sonra Artı1 TV’ye geçiş yapan Belovacıklı, kısa süre TVEM’de sunuculuk görevinde de bulundu. 2015 yılının Ekim ayında Yurt Gazetesi ile anlaştı. Kısa bir süre burada görev yapan Belovacıklı, daha sonra Posta gazetesine politika editörü olarak transfer oldu. Eylül 2018 itibarıyla da Haber Global’in Ankara Bürosu’nda siyaset muhabiri olarak göreve başladı. TARIM DAİRE BAŞKANI DEĞİŞTİ Büyükşehir Belediyesi’nde mühendis kadrosunda olan ve yeni dönemde Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığına vekaleten atanan Cemal Kafa’nın bu görevine son verildi. Kafa’nın yerine de Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürü Seda Özel, vekaleten daire başkanı olarak atandı. Cemal Kafa da, vekaleten yürüttüğü diğer görevi olan Tarımsal Yapılar ve Sulama Şube Müdürlüğüne geri döndü. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde iki atama daha yapıldı. Gazeteci Serap Belovacıklı’nın başkan danışmanlığı resmiyet kazanırken, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Cemal Kafa’nın yerine Seda Özel vekaleten atandı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde iki atama daha yapıldı. Ankaralı gazeteci Sevcan Serap Belovacıklı’nın başkan danışmanlığı onaylanırken, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Cemal Kafa’nın yerine Seda Özel vekaleten atandı. Haber Global kanalında siyaset muhabiri olarak görev yapan Belovacıklı, kısa bir süre önce yeni görevi için Antalya’ya yerleşti.

ANKARA KÖKENLİ GAZETECİ

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı, gazetecilik mesleğine 2007 yılında Olay TV’de yönetmen olarak adım attı. Daha sonra Habertürk’e transfer olan Belovacıklı, burada 2 yıl çalıştıktan sonra Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katıldı. Bir süre sonra Artı1 TV’ye geçiş yapan Belovacıklı, kısa süre TVEM’de sunuculuk görevinde de bulundu. 2015 yılının Ekim ayında Yurt Gazetesi ile anlaştı. Kısa bir süre burada görev yapan Belovacıklı, daha sonra Posta gazetesine politika editörü olarak transfer oldu. Eylül 2018 itibarıyla da Haber Global’in Ankara Bürosu’nda siyaset muhabiri olarak göreve başladı.

TARIM DAİRE BAŞKANI DEĞİŞTİ

Büyükşehir Belediyesi’nde mühendis kadrosunda olan ve yeni dönemde Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığına vekaleten atanan Cemal Kafa’nın bu görevine son verildi. Kafa’nın yerine de Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürü Seda Özel, vekaleten daire başkanı olarak atandı. Cemal Kafa da, vekaleten yürüttüğü diğer görevi olan Tarımsal Yapılar ve Sulama Şube Müdürlüğüne geri döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.