Büyükşehir’de yeni atamalar

YEREL 27.02.2020 - 12:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Büyükşehir’de yeni atamalar

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yıllardır Emlak Şube Müdürlüğü yapan Osman Yılmaz, bu görevinden alınarak İşletme ve İştirakler Şube Müdürlüğü’ne atandı.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi’nde müdürlük düzeyinde atamalar devam ediyor. 20 yılı aşkındır Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na bağlı Emlak Şube Müdürü görevini yapan Osman Yılmaz’ın bu görevine son verildi. Aynı zamanda Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’ne vekalet eden Yılmaz’ın bu görevi de tamamlandı. Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’ne mühendis Tolga Güral atandı. Osman Yılmaz’dan boşalan Emlak Şube Müdürlüğü’ne bir süre Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Gözde Arat bakacak. Büyükşehir’de eğitmen kadrosunda yer alan Hayat Ekici ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne vekaleten atandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yıllardır Emlak Şube Müdürlüğü yapan Osman Yılmaz, bu görevinden alınarak İşletme ve İştirakler Şube Müdürlüğü’ne atandı.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi’nde müdürlük düzeyinde atamalar devam ediyor. 20 yılı aşkındır Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na bağlı Emlak Şube Müdürü görevini yapan Osman Yılmaz’ın bu görevine son verildi. Aynı zamanda Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’ne vekalet eden Yılmaz’ın bu görevi de tamamlandı. Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’ne mühendis Tolga Güral atandı. Osman Yılmaz’dan boşalan Emlak Şube Müdürlüğü’ne bir süre Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Gözde Arat bakacak.

Büyükşehir’de eğitmen kadrosunda yer alan Hayat Ekici ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne vekaleten atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.