Büyükşehir'den canlı okuma etkinliği

KÜLTÜR 08.11.2019 - 13:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir'den canlı okuma etkinliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası dolayısıyla Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar'ın 14 Kasım'da imza günü olacak

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi, her yaş grubu bireye okuma alışkanlığı kazandırmak, çocukların ve ailelerin kitap okumanın önemi konusunda bilinçlendirilmesi için eğitici ve öğretici çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası kapsamında Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Her gün 11.00-13.00 saatleri arasında okullar randevu alarak etkinliğe katılabilecek. Katılım için 0 242 238 52 71 numaralı telefondan randevu alınması gerekiyor. ÖZGE BAHAR SUNAR'IN İMZA GÜNÜ Ayrıca 14 Kasım Perşembe 11.00-13.00 saatleri arasında Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar'ın Canlı Kitap Okuma Etkinliği ve imza günü olacak. Doğan Hızlan Kütüphanesi Çocuk Bölümünde yapılacak etkinliğe tüm kitapsever ve okullar davetli.    
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası dolayısıyla Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapsamında Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar'ın 14 Kasım'da imza günü olacak

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi, her yaş grubu bireye okuma alışkanlığı kazandırmak, çocukların ve ailelerin kitap okumanın önemi konusunda bilinçlendirilmesi için eğitici ve öğretici çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftası kapsamında Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde Canlı Kitap Okuma Etkinliği düzenliyor. Her gün 11.00-13.00 saatleri arasında okullar randevu alarak etkinliğe katılabilecek. Katılım için 0 242 238 52 71 numaralı telefondan randevu alınması gerekiyor.

ÖZGE BAHAR SUNAR'IN İMZA GÜNÜ

Ayrıca 14 Kasım Perşembe 11.00-13.00 saatleri arasında Eğitimci Yazar Özge Bahar Sunar'ın Canlı Kitap Okuma Etkinliği ve imza günü olacak. Doğan Hızlan Kütüphanesi Çocuk Bölümünde yapılacak etkinliğe tüm kitapsever ve okullar davetli.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.