Büyükşehir'e yeni danışman

YEREL 10.01.2020 - 12:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir'e yeni danışman

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, turizmci Osman Ayık'ı turizm danışmanı olarak atadı. Ayık'ın atamasının gelecek hafta tamamlanması bekleniyor.

haberimizvar.net-10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya gelerek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 9 danışman hakkı bulunduğunu kaydetti. Daha önceden Cem Oğuz, Nurettin Mert Batu, Alper Gökçay'ı danışmanı olarak seçen Böcek, basın danışmanlığına da Ankara'da gazetecilik yapan Serap Belovacıklı'yı getirdi. Başkan Böcek, turizm danışmanlığı için yıllardır bu sektörün içinde olan ve önceki dönem Turistik Otelciler Federasyonu (TÜROFED) başkanlığını yapan Osman Ayık'ı getireceğini dile getirdi. GÜLLÜK'TE TRAFİĞE YENİ DÜZENLEME Başkan Muhittin Böcek, Güllük Caddesi olarak bilinen Anafartalar Caddesi'nde değişiklik yapacaklarını da söyledi. Böcek, Aydın Kanza Parkı ile SGK'nın ek binası arasında kalan bölümün, caddenin geri kalan kısmında daha önce yapılan düzenlemeye benzer yapıda yeniden ele alınacağını aktardı. Böcek, caddede rejüfün kaldırılacağını, her iki yöndeki kaldırımlarda da değişiklik yapacaklarını aktardı.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, turizmci Osman Ayık'ı turizm danışmanı olarak atadı. Ayık'ın atamasının gelecek hafta tamamlanması bekleniyor.

haberimizvar.net-10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya gelerek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 9 danışman hakkı bulunduğunu kaydetti. Daha önceden Cem Oğuz, Nurettin Mert Batu, Alper Gökçay'ı danışmanı olarak seçen Böcek, basın danışmanlığına da Ankara'da gazetecilik yapan Serap Belovacıklı'yı getirdi. Başkan Böcek, turizm danışmanlığı için yıllardır bu sektörün içinde olan ve önceki dönem Turistik Otelciler Federasyonu (TÜROFED) başkanlığını yapan Osman Ayık'ı getireceğini dile getirdi.

GÜLLÜK'TE TRAFİĞE YENİ DÜZENLEME

Başkan Muhittin Böcek, Güllük Caddesi olarak bilinen Anafartalar Caddesi'nde değişiklik yapacaklarını da söyledi. Böcek, Aydın Kanza Parkı ile SGK'nın ek binası arasında kalan bölümün, caddenin geri kalan kısmında daha önce yapılan düzenlemeye benzer yapıda yeniden ele alınacağını aktardı. Böcek, caddede rejüfün kaldırılacağını, her iki yöndeki kaldırımlarda da değişiklik yapacaklarını aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.