Büyükşehir’in Serik sorumlusu Faik Çıtak

GÜNDEM 23.07.2020 - 12:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Büyükşehir’in Serik sorumlusu Faik Çıtak

Serik Belediye Meclis ve Encümen Üyesi CHP’li Avukat Faik Çitak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik Sorumlusu oldu. Çıtak, “Bana tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi’nin CHP’li meclis ve Encümen üyesi Avukat Faik Çıtak, Antalya Büyükşehir belediyesi’nin Serik sorumlusu olarak görevlendirildi. Pazartesi günü yeni görevine başlayacak olan Çıtak, haberimizvar.net’e, “Şahsıma tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Büyükşehir Belediyemiz adına ilçemiz için hizmet vermeye devam edeceğim. Bizi bu göreve layık gören başta Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Muhittin Böcek olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.   FAİK ÇITAK KİMDİR ? 1961 yılında Serik’te doğan Çıtak, ilk ve orta öğretimi de yine bu ilçede tamamladı. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Faik Çıtak, 1983-1986 yıllarında Antalya Adliyesi’nde Hakimlik ve Savcılık stajını yaptı. Antalya Barosu’na kayıtlı avukat olarak mesleğini sürdüren Çıtak, aynı zamanda Serik Belediyesi’nde de iki dönemdir meclis üyesi. Çıtak geçtiğimiz gün de Encümen olarak seçilmişti.
Serik Belediye Meclis ve Encümen Üyesi CHP’li Avukat Faik Çitak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik Sorumlusu oldu. Çıtak, “Bana tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi’nin CHP’li meclis ve Encümen üyesi Avukat Faik Çıtak, Antalya Büyükşehir belediyesi’nin Serik sorumlusu olarak görevlendirildi. Pazartesi günü yeni görevine başlayacak olan Çıtak, haberimizvar.net’e, “Şahsıma tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Büyükşehir Belediyemiz adına ilçemiz için hizmet vermeye devam edeceğim. Bizi bu göreve layık gören başta Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Muhittin Böcek olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

FAİK ÇITAK KİMDİR ?

1961 yılında Serik’te doğan Çıtak, ilk ve orta öğretimi de yine bu ilçede tamamladı. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Faik Çıtak, 1983-1986 yıllarında Antalya Adliyesi’nde Hakimlik ve Savcılık stajını yaptı. Antalya Barosu’na kayıtlı avukat olarak mesleğini sürdüren Çıtak, aynı zamanda Serik Belediyesi’nde de iki dönemdir meclis üyesi. Çıtak geçtiğimiz gün de Encümen olarak seçilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.