Büyükşehir Kaleiçi’ni çiçeklerle süsledi

YEREL 01.05.2020 - 16:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Büyükşehir Kaleiçi’ni çiçeklerle süsledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi sokaklarını binlerce çiçekle süsledi. Rengarenk çiçekler, salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı.

haberimizvar.net-Koronavirüsü önleme ve etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, kentin estetiğine yönelik projelerine de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı çalışmayla tarihi Kaleiçi sokakları çiçek bahçesine döndü. Sokakları süsleyen rengarenk binlerce çiçek, kentin göz bebeği Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı. Salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi sokaklarda renk cümbüşü yaşanıyor. Kaleiçi koronavirüs sonrası ziyaretçilerini en güzel şekilde karşılayacak. MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Hıdırlık, Hesapçı Sokak ve Keçili Parkta bitki bakımları ve yeni dikimler gerçekleştirdi. Ekipler, Kaleiçi sokaklarını mevsimlik menekşe, aslanağzı, petunya çiçekleri ile saksıları da çalı ve ağaç grubu rengârenk bitkilerle süsledi. Begonvil, hanımeli, kokulu yasemin, kurdela, mercan çalısı, irisina, alternathera, taflan türü kalıcı bitkiler de muhteşem bir görsel sunuyor.      
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi sokaklarını binlerce çiçekle süsledi. Rengarenk çiçekler, salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı.

haberimizvar.net-Koronavirüsü önleme ve etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, kentin estetiğine yönelik projelerine de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı çalışmayla tarihi Kaleiçi sokakları çiçek bahçesine döndü. Sokakları süsleyen rengarenk binlerce çiçek, kentin göz bebeği Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı. Salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi sokaklarda renk cümbüşü yaşanıyor. Kaleiçi koronavirüs sonrası ziyaretçilerini en güzel şekilde karşılayacak.

MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Hıdırlık, Hesapçı Sokak ve Keçili Parkta bitki bakımları ve yeni dikimler gerçekleştirdi. Ekipler, Kaleiçi sokaklarını mevsimlik menekşe, aslanağzı, petunya çiçekleri ile saksıları da çalı ve ağaç grubu rengârenk bitkilerle süsledi. Begonvil, hanımeli, kokulu yasemin, kurdela, mercan çalısı, irisina, alternathera, taflan türü kalıcı bitkiler de muhteşem bir görsel sunuyor.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.