Büyükşehir Serik’teki su sıkıntısını çözdü

SAĞLIK 23.05.2020 - 17:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Büyükşehir Serik’teki su sıkıntısını çözdü

Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı Antalya Su ve Atıksu Daire Başkanlığı (ASAT) Serik ilçesindeki su sıkıntısını çözdü.

Haberimizvar.net - Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu Daire Başkanlığı (ASAT)  Serik ilçesindeki su sıkıntısını çözdü. Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve Serik ASAT Müdürü İbrahim Akış ilçenin merkez mahallelerin yüksek kotlu bölgelerinde yaz aylarında yaşanan su kesintisinin çözümü için kolları sıvadı. Yapılan çalışmalar sonunda Karadayı Mahallesi’ndeki  suyu, Serik merkez mahallelerindeki  yüksek kesimlerdeki evlere ulaştırıldı. BORU HATTI DÖŞENDİ Kullanımın yoğun olduğu saatlerde suda basınç düşmesi ve su yok ihbarı alınması üzerine ASAT yetkilileri sorunun çözümü için devreye girdi. 225’lik boru ile toplam 3720 metrenin 2000 metresi tamamlanan boru hattının 1720 metrelik hattı da tamamlanarak, saniyede 25 litre su verilmeye başlandı. Su sorunun çözüldüğünü belirten muhtarlar ve Serik halkı, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz” dediler. HABER MERKEZİ
Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı Antalya Su ve Atıksu Daire Başkanlığı (ASAT) Serik ilçesindeki su sıkıntısını çözdü.

Haberimizvar.net - Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu Daire Başkanlığı (ASAT)  Serik ilçesindeki su sıkıntısını çözdü. Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve Serik ASAT Müdürü İbrahim Akış ilçenin merkez mahallelerin yüksek kotlu bölgelerinde yaz aylarında yaşanan su kesintisinin çözümü için kolları sıvadı. Yapılan çalışmalar sonunda Karadayı Mahallesi’ndeki  suyu, Serik merkez mahallelerindeki  yüksek kesimlerdeki evlere ulaştırıldı.

BORU HATTI DÖŞENDİ

Kullanımın yoğun olduğu saatlerde suda basınç düşmesi ve su yok ihbarı alınması üzerine ASAT yetkilileri sorunun çözümü için devreye girdi. 225’lik boru ile toplam 3720 metrenin 2000 metresi tamamlanan boru hattının 1720 metrelik hattı da tamamlanarak, saniyede 25 litre su verilmeye başlandı. Su sorunun çözüldüğünü belirten muhtarlar ve Serik halkı, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz” dediler. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.