Çakma UNESCO ödülünü CHP’li belediye de almış

GÜNDEM 21.02.2020 - 14:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çakma UNESCO ödülünü CHP’li belediye de almış

Paris’teki UNESCO Salonu’nu kiralayan bir araştırma enstitüsü tarafından para karşılığı verilen çakma uluslararası ödülleri satın alan belediyelerin ağırlığı AKP’li. Fakat aralarında CHP’li Edirne ve Antalya Konyaaltı belediyeleri de var.

haberimizvar.net- Adresi Ankara’da olan Kent Araştırmalar Enstitüsü isimli kuruluşun akıllara durgunluk veren algı yönetimi ile 20 belediyeye UNESCO ödülü diyerek Paris’te verdiği ödüllerin UNESCO ile ilgisinin olmadığı, tamamen bu enstitünün ticari bir faaliyeti olduğu ortaya çıktı. Ödüllerin Paris’teki UNESCO Salonu’nda dağıtılması dışında bu kuruluşla ilgisi yok. Birçok belediye projesine ödül alırken 20 belediyenin ödül almak için para ödemesi de şaşkınlık yarattı. Ödül alan belediyelerin ağırlığı AKP’li, fakat aralarında Edirne ve Antalya Konyaaltı Belediyesi gibi CHP’li belediyeler de var CHP’Lİ KONYAALTI BELEDİYESİ’NE ÖDÜL CHP’li Konyaaltı Belediyesi, kent ve kentli için geliştirdiği projelerle bu sözde uluslararası ödüle layık görüldüğünü duyurdu. Ödüle, park ve bahçe atıklarını briket yakıta dönüştüren ‘Doğa Dostu Yakıt Briket’ projesiyle layık görüldüğünü açıklayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Doğa Dostu Yakıt Briket Projesiyle, Uluslararası İdealkent Ödülü’nü almaya hak kazandık. Bu da uluslararası düzeyde yaşanılabilir bir kent olduğumuzun göstergesidir” diye konuştu. Açıklamada ‘Uluslararası İdealkent Ödülü’nün Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında İdealkent Dergisi tarafından verildiği de belirtildi.  
Paris’teki UNESCO Salonu’nu kiralayan bir araştırma enstitüsü tarafından para karşılığı verilen çakma uluslararası ödülleri satın alan belediyelerin ağırlığı AKP’li. Fakat aralarında CHP’li Edirne ve Antalya Konyaaltı belediyeleri de var.

haberimizvar.net- Adresi Ankara’da olan Kent Araştırmalar Enstitüsü isimli kuruluşun akıllara durgunluk veren algı yönetimi ile 20 belediyeye UNESCO ödülü diyerek Paris’te verdiği ödüllerin UNESCO ile ilgisinin olmadığı, tamamen bu enstitünün ticari bir faaliyeti olduğu ortaya çıktı. Ödüllerin Paris’teki UNESCO Salonu’nda dağıtılması dışında bu kuruluşla ilgisi yok. Birçok belediye projesine ödül alırken 20 belediyenin ödül almak için para ödemesi de şaşkınlık yarattı. Ödül alan belediyelerin ağırlığı AKP’li, fakat aralarında Edirne ve Antalya Konyaaltı Belediyesi gibi CHP’li belediyeler de var

CHP’Lİ KONYAALTI BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

CHP’li Konyaaltı Belediyesi, kent ve kentli için geliştirdiği projelerle bu sözde uluslararası ödüle layık görüldüğünü duyurdu. Ödüle, park ve bahçe atıklarını briket yakıta dönüştüren ‘Doğa Dostu Yakıt Briket’ projesiyle layık görüldüğünü açıklayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Doğa Dostu Yakıt Briket Projesiyle, Uluslararası İdealkent Ödülü’nü almaya hak kazandık. Bu da uluslararası düzeyde yaşanılabilir bir kent olduğumuzun göstergesidir” diye konuştu. Açıklamada ‘Uluslararası İdealkent Ödülü’nün Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında İdealkent Dergisi tarafından verildiği de belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.