Cezaevi firarisi yakalandı

ASAYİŞ 27.11.2019 - 18:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Cezaevi firarisi yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 ayrı suçtan hapis cezası bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden firar ettiği belirlenen H.K. (35) jandarma tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

haberimizvar.net-Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Merkez Karakolu ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, hakkında 'uyuşturucu kullanmak, satın almak ve bulundurmak' gibi 4 ayrı suçtan kesinleşmiş 4 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve Alanya Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiği belirlenen H.K.'nın ilçede olduğunu tespit etti. Ekipler yürüttükleri çalışma sonrası Kestel Mahallesi Dimçayı mevkisindeki piknik tesisine baskın yaptı. Baskında H.K., jandarma tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.K., sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 ayrı suçtan hapis cezası bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden firar ettiği belirlenen H.K. (35) jandarma tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

haberimizvar.net-Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Merkez Karakolu ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, hakkında 'uyuşturucu kullanmak, satın almak ve bulundurmak' gibi 4 ayrı suçtan kesinleşmiş 4 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve Alanya Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiği belirlenen H.K.'nın ilçede olduğunu tespit etti. Ekipler yürüttükleri çalışma sonrası Kestel Mahallesi Dimçayı mevkisindeki piknik tesisine baskın yaptı. Baskında H.K., jandarma tarafından yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.K., sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.