CHP’de 3 kuşak akımı başladı

GÜNDEM 30.12.2019 - 13:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’de 3 kuşak akımı başladı

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in kendisini, babası ve oğluyla yaptığı 3 kuşak paylaşımına TBMM Milletvekili Danışmanı, Dünya Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Balık’ta katıldı.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in sosyal medya hesabından babası, kendisi ve oğlunun olduğu ‘3 kuşak CHP’li’ paylaşımı akıma dönüştü. Şahin gibi CHP Antalya Milletvekili Danışmanı, D. Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Balık da sosyal medya hesabından 3 kuşak paylaşımı yaptı. İÇİMDEN GELDİ DEDİ VE… Balık, emekli öğretmen babası Hüseyin Balık (ortadaki) ve kayınpederi İskender Keser ile birlikte çektirdiği fotoğrafın altına şu notu düştü: “Hasan Şahin başkanın paylaşımından sonra içimden geldi. Babalarla bende bir fotoğraf paylaşayım dedim. Herkese iyi haftalar... Babasını kaybetmiş olan tüm dostlarıma da sabırlar dilerim. Aflarına sığınıyorum. Saygılarımla...”  İLGİLİ HABER:  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in kendisini, babası ve oğluyla yaptığı 3 kuşak paylaşımına TBMM Milletvekili Danışmanı, Dünya Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Balık’ta katıldı.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in sosyal medya hesabından babası, kendisi ve oğlunun olduğu ‘3 kuşak CHP’li’ paylaşımı akıma dönüştü. Şahin gibi CHP Antalya Milletvekili Danışmanı, D. Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Balık da sosyal medya hesabından 3 kuşak paylaşımı yaptı.

İÇİMDEN GELDİ DEDİ VE…

Balık, emekli öğretmen babası Hüseyin Balık (ortadaki) ve kayınpederi İskender Keser ile birlikte çektirdiği fotoğrafın altına şu notu düştü: “Hasan Şahin başkanın paylaşımından sonra içimden geldi. Babalarla bende bir fotoğraf paylaşayım dedim. Herkese iyi haftalar... Babasını kaybetmiş olan tüm dostlarıma da sabırlar dilerim. Aflarına sığınıyorum. Saygılarımla...” 

İLGİLİ HABER:  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.