CHP’de adaylık yarışında kan aktı

SİYASET 02.02.2020 - 13:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’de adaylık yarışında kan aktı

CHP Konyaaltı İlçe Örgütü’nün yemeğinde il kongresi öncesi hesaplaşma yaşandı. Mevcut İl Başkanı ve adayı Ahmet Kumbul’u destekleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in adamları olduğu iddia edilen kişiler, İl Başkan Adayı Nusret Bayar’ı destekleyen Orhan Budak’a levyelerle saldırdı. Kanlar içinde kalan Budak hastaneye kaldırılırken, aracı da kullanılamaz hale geldi. Burnu kırılan ve yüzü tanınmaz hale gelen Budak’a şikayetçi olmaması için baskı yapılıyor.

haberimizvar.net-CHP Konyaaltı İlçe Örgütü Porto Bella Hotel’de dayanışma yemeği düzenledi. Yemeği milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Kalabalık yemekte 9 Şubat’ta gerçekleşecek CHP İl Kongresi öncesi yaşanan yarışın gerginliği yansıdı. BAĞIŞ YARIŞI Dayanışma yemeğinde Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, ilçe binası satın almak için bağış yapılması için çağrıda bulundu. Sıra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e geldiğinde “3 ilçe başkanı bir de ben 6 okla çarpınca 24 bin TL bağış yapıyorum” diyerek bağış miktarını mikrofon elinde açıkladı. Esen’in ardından bağış için Orhan Budak’a sorulduğunda “İl Başkan adayımız Nusret Bayar adına 25 bin TL bağış yapıyorum” dedi. BALKONDA GERGİNLİK BAŞLADI Bağışların açıklanmasının ardından balkona çıkan Orhan Budak’ın yanına Başkan Semih Esen geldi. Esen ile Budak arasında bağış miktarı ve il başkan adaylıklarıyla ilgili tartışma çıktı. Budak ve Esen araya giren partililerin müdahalesiyle yemek salonundaki yerlerine geçti. Salonda konuşmalar devam ederken söz verilen Orhan Budak, “Kendisinden daha fazla bağış yaptığı için Semih Esen kızdı” diye konuştu.  Bunun üzerine sinirlenen ve kendisine ‘Orhan Budak sana küfür etti’ denilmesi üzerine salonu terk eden Başkan Esen, otelin önünde Budak’ı beklediğini iletti. Otel önünde tartışma yaşanmasıyla olaylar iyice gerildi ve tarafların çevresindeki kalabalık arttı. KARIŞILIKLI KÜFÜRLEŞMELER Gerginlik üzerine Konyaaltı Belediye Başkanı Esen oteli terk ederken, Budak salona döndü. Esen’i telefonla arayanlar Budak’ın gerginliği arttırdığını dile getirerek, belediye başkanı olarak kendisinin otele dönmemesi gerektiği konusunda uyarıldı. Otel lobide Esen’e yakın isimlerle, Budak’a yakın isimler arasında yüksek sesle tartışmalar yaşandı. OTOPARKTA SALDIRDILAR Yemeğin bitmesinin ardından otoparkta bulunan otomobile doğru Bülent Ataş ile birlikte yürüyen Orhan Budak’ın önünde bir araç, arkasında bir araç durdu. Araçların içinde kimliği belirlenemeyen 5 kişi çıkarak, ellerindeki levyelerle direk Orhan Budak’a saldırdı. Budak, aracına geçmek istemesine karşın kanlar içinde kaldı. Otomobilde de darp eden saldırganlar olay yerinden kaçtı. BURNU KIRILDI, YÜZÜNDE VE VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR  Kanlar içinde kalan Orhan Budak’ı Bülent ataç en yakın hastane olan Olimpos Hastanesi acil servisine kaldırdı. Burnu kırılan, yüzünde ve vücudunda ciddi kırıklar olan Orhan Budak, hastanede tedavi altına alındı. ŞİKAYETÇİ OLMA BASKISI İş görmez raporu bulunan Budak’ın tedavisi sürürken hastaneye gelenler Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’den şikayetçi olmaması için baskı yaptı. Budak, konuyla ilgili olarak daha sonra açıklama yapacağını söyledi. Yaşananlar CHP İl Kongresi öncesi gerginliğin artmasına neden oldu.        
CHP Konyaaltı İlçe Örgütü’nün yemeğinde il kongresi öncesi hesaplaşma yaşandı. Mevcut İl Başkanı ve adayı Ahmet Kumbul’u destekleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in adamları olduğu iddia edilen kişiler, İl Başkan Adayı Nusret Bayar’ı destekleyen Orhan Budak’a levyelerle saldırdı. Kanlar içinde kalan Budak hastaneye kaldırılırken, aracı da kullanılamaz hale geldi. Burnu kırılan ve yüzü tanınmaz hale gelen Budak’a şikayetçi olmaması için baskı yapılıyor.

haberimizvar.net-CHP Konyaaltı İlçe Örgütü Porto Bella Hotel’de dayanışma yemeği düzenledi. Yemeği milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Kalabalık yemekte 9 Şubat’ta gerçekleşecek CHP İl Kongresi öncesi yaşanan yarışın gerginliği yansıdı.

BAĞIŞ YARIŞI

Dayanışma yemeğinde Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, ilçe binası satın almak için bağış yapılması için çağrıda bulundu. Sıra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e geldiğinde “3 ilçe başkanı bir de ben 6 okla çarpınca 24 bin TL bağış yapıyorum” diyerek bağış miktarını mikrofon elinde açıkladı. Esen’in ardından bağış için Orhan Budak’a sorulduğunda “İl Başkan adayımız Nusret Bayar adına 25 bin TL bağış yapıyorum” dedi.

BALKONDA GERGİNLİK BAŞLADI

Bağışların açıklanmasının ardından balkona çıkan Orhan Budak’ın yanına Başkan Semih Esen geldi. Esen ile Budak arasında bağış miktarı ve il başkan adaylıklarıyla ilgili tartışma çıktı. Budak ve Esen araya giren partililerin müdahalesiyle yemek salonundaki yerlerine geçti. Salonda konuşmalar devam ederken söz verilen Orhan Budak, “Kendisinden daha fazla bağış yaptığı için Semih Esen kızdı” diye konuştu.  Bunun üzerine sinirlenen ve kendisine ‘Orhan Budak sana küfür etti’ denilmesi üzerine salonu terk eden Başkan Esen, otelin önünde Budak’ı beklediğini iletti. Otel önünde tartışma yaşanmasıyla olaylar iyice gerildi ve tarafların çevresindeki kalabalık arttı.

KARIŞILIKLI KÜFÜRLEŞMELER

Gerginlik üzerine Konyaaltı Belediye Başkanı Esen oteli terk ederken, Budak salona döndü. Esen’i telefonla arayanlar Budak’ın gerginliği arttırdığını dile getirerek, belediye başkanı olarak kendisinin otele dönmemesi gerektiği konusunda uyarıldı. Otel lobide Esen’e yakın isimlerle, Budak’a yakın isimler arasında yüksek sesle tartışmalar yaşandı.

OTOPARKTA SALDIRDILAR

Yemeğin bitmesinin ardından otoparkta bulunan otomobile doğru Bülent Ataş ile birlikte yürüyen Orhan Budak’ın önünde bir araç, arkasında bir araç durdu. Araçların içinde kimliği belirlenemeyen 5 kişi çıkarak, ellerindeki levyelerle direk Orhan Budak’a saldırdı. Budak, aracına geçmek istemesine karşın kanlar içinde kaldı. Otomobilde de darp eden saldırganlar olay yerinden kaçtı.

BURNU KIRILDI, YÜZÜNDE VE VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR 

Kanlar içinde kalan Orhan Budak’ı Bülent ataç en yakın hastane olan Olimpos Hastanesi acil servisine kaldırdı. Burnu kırılan, yüzünde ve vücudunda ciddi kırıklar olan Orhan Budak, hastanede tedavi altına alındı.

ŞİKAYETÇİ OLMA BASKISI

İş görmez raporu bulunan Budak’ın tedavisi sürürken hastaneye gelenler Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’den şikayetçi olmaması için baskı yaptı. Budak, konuyla ilgili olarak daha sonra açıklama yapacağını söyledi. Yaşananlar CHP İl Kongresi öncesi gerginliğin artmasına neden oldu.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.