CHP'den AKP'ye sosyal medya resti!

GÜNDEM 23.07.2020 - 13:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP'den AKP'ye sosyal medya resti!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AKP'nin bu hafta TBMM'ye getireceği sosyal medya düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. Adıgüzel, "Düzenleme yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya düzenlemesi yapılması çağrısı üzerine 11 maddelik teklif hazırlandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AKP’nin Meclis’e getirdiği sosyal medya düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. Adıgüzel, “Düzenleme yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağız” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da, dün Twitter üzerinden açıklamalarda bulunarak düzenlemeye tepki gösterdi. Özkan, yaptığı açıklamada ”Sosyal medyayı sansürleyecek düzenlemeye karşı öncelikle gençleri ve bütün kullanıcıları özgürlüklerini savunmaya çağırıyoruz. İfade özgürlüğünü ortadan kaldıracak bu düzenlemeye karşı bütün mecralarda kullanıcılar özgürlüklerini savunmalıdır. Sonuna kadar direneceğiz!” ifadelerini kullanmıştı.  
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AKP'nin bu hafta TBMM'ye getireceği sosyal medya düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. Adıgüzel, "Düzenleme yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya düzenlemesi yapılması çağrısı üzerine 11 maddelik teklif hazırlandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AKP’nin Meclis’e getirdiği sosyal medya düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı.

Adıgüzel, “Düzenleme yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da, dün Twitter üzerinden açıklamalarda bulunarak düzenlemeye tepki gösterdi.

Özkan, yaptığı açıklamada ”Sosyal medyayı sansürleyecek düzenlemeye karşı öncelikle gençleri ve bütün kullanıcıları özgürlüklerini savunmaya çağırıyoruz. İfade özgürlüğünü ortadan kaldıracak bu düzenlemeye karşı bütün mecralarda kullanıcılar özgürlüklerini savunmalıdır. Sonuna kadar direneceğiz!” ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.