CHP gençler için Çapanoğlu aday

SİYASET 15.03.2020 - 18:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP gençler için Çapanoğlu aday

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkan adayı Deniz Çapanoğlu, bugün resmen adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- 22 Mart’ta gerçekleşecek CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi Deniz Çapanoğlu başkan adaylığını açıkladı. CHP Antalya İl Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen adaylık tanıtımında konuşan Çapanoğlu, partili gençlerden destek istedi. KATILIM YOĞUN OLDU Geniş katılımlı adaylık açıklamasında konuşan Çapanoğlu, “Bugün burada protokol yok, aile var! Yoldaşlık var! Kardeşlik var! Burada Mustafa Kemal’in askerleri var! Tüm yoldaşlarımı, değerli büyüklerimi en devrimci duygularımla selamlıyorum. İşte bu inanç bu cesaret Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak, buna yürekten inanıyorum. 1996 yılında Antalya’nın Kepez ilçesinde doğup, büyümüş, işçi bir babanın, ev hanımı bir annenin evladı, 14 yaşında kapısından içeri girerek hayatının en kıymetli ailesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak karşınızdayım. Eevlatlarına sahip çıkan, onlara inanan, her alanda omuz veren bir aile yaratacağız. Ekip arkadaşım ne olacak değil, partimin evlatları ne olacak! diyerek siyaset yapacağız, liyakat diyeceğiz! Abim ablam şu makama gelsin, arkadaşımı şuraya aday göstereyim demeden, örgütümün emek veren üyelerinin hakkını yedirmeden siyaset yapacağız. gençlik kolları bu partiye genel başkan yetiştiren bir kurumdur. Bu kurum kimsenin tekeline terk edilemez! Bu onurlu kurumu yeniden siyaset üreten, yeniden siyasetçi yetiştirir hale getirmek en önemli görevimizdir. Bunu hep birlikte başaracağız!” dedi.  
CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkan adayı Deniz Çapanoğlu, bugün resmen adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- 22 Mart’ta gerçekleşecek CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi Deniz Çapanoğlu başkan adaylığını açıkladı. CHP Antalya İl Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen adaylık tanıtımında konuşan Çapanoğlu, partili gençlerden destek istedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Geniş katılımlı adaylık açıklamasında konuşan Çapanoğlu, “Bugün burada protokol yok, aile var! Yoldaşlık var! Kardeşlik var! Burada Mustafa Kemal’in askerleri var! Tüm yoldaşlarımı, değerli büyüklerimi en devrimci duygularımla selamlıyorum. İşte bu inanç bu cesaret Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak, buna yürekten inanıyorum. 1996 yılında Antalya’nın Kepez ilçesinde doğup, büyümüş, işçi bir babanın, ev hanımı bir annenin evladı, 14 yaşında kapısından içeri girerek hayatının en kıymetli ailesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak karşınızdayım. Eevlatlarına sahip çıkan, onlara inanan, her alanda omuz veren bir aile yaratacağız. Ekip arkadaşım ne olacak değil, partimin evlatları ne olacak! diyerek siyaset yapacağız, liyakat diyeceğiz! Abim ablam şu makama gelsin, arkadaşımı şuraya aday göstereyim demeden, örgütümün emek veren üyelerinin hakkını yedirmeden siyaset yapacağız. gençlik kolları bu partiye genel başkan yetiştiren bir kurumdur. Bu kurum kimsenin tekeline terk edilemez! Bu onurlu kurumu yeniden siyaset üreten, yeniden siyasetçi yetiştirir hale getirmek en önemli görevimizdir. Bunu hep birlikte başaracağız!” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.