CHP Gençlik Kolları Başkanı adayı ziyaretlere başladı

SİYASET 10.03.2020 - 13:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP Gençlik Kolları Başkanı adayı ziyaretlere başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Başkanı adayı Özkan Yılmaz, Korkuteli ilçesinde partisini ziyaret etti.

haberimizvar.net-Aynı zaman CHP Gençlik Kolları İl Sekreteri olan başkan adayı Özkan Yılmaz Korkuteli Gençlik kollarınız ziyaret etti.22 Mart’ta yapılacak Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri için destek isteyen Yılmaz, “Partimizin iktidar yürüyüşü için çıktığımız bu yolda kardeşlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk, yapacaklarımızı ve yapmamız gerekenleri konuştuk. Birlik ve beraberliğin egemen olduğu bir örgüt için var gücümüzle çalışacağız” dedi CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten ise ziyaretinden dolayı Özkan Yılmaz’a teşekkür etti, başarı diledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Başkanı adayı Özkan Yılmaz, Korkuteli ilçesinde partisini ziyaret etti.

haberimizvar.net-Aynı zaman CHP Gençlik Kolları İl Sekreteri olan başkan adayı Özkan Yılmaz Korkuteli Gençlik kollarınız ziyaret etti.22 Mart’ta yapılacak Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri için destek isteyen Yılmaz, “Partimizin iktidar yürüyüşü için çıktığımız bu yolda kardeşlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk, yapacaklarımızı ve yapmamız gerekenleri konuştuk. Birlik ve beraberliğin egemen olduğu bir örgüt için var gücümüzle çalışacağız” dedi

CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten ise ziyaretinden dolayı Özkan Yılmaz’a teşekkür etti, başarı diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.