CHP Kepez adayından gençlere mektup

SİYASET 24.02.2020 - 14:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP Kepez adayından gençlere mektup

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi başkan adayı Deniz Kaçar, partili gençlere yazdığı mektubu gönderdi.

haberimizvarnet-1 Mart 2020 Pazar günü gerçekleşecek CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi Deniz Kaçar, Onur Yazıcıoğlu ve Akın Kaymak ilçe başkan adaylığını açıkladı. Adaylardan Deniz Kaçar, partili gençlere özel mektup yazıp, gönderdi. Mektubunda projelerinden söz eden Kaçar, şunları kaydetti: KAÇAR’DAN PARTİLİ GENÇLERE                                                                                                              “Sevgili dava arkadaşım, Ben Deniz Kaçar. Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Gençlik Kolları başkan adayı olarak huzurunuza çıkmanın coşku ve heyecanıyla, merhaba…1996’da Korkuteli’nde  dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimlerimi Antalya’da tamamladıktan sonra Balıkesir Üniversitesi Futbol  Antrenörlüğü Bölümü’nde okudum. Halen Muratpaşa Belediyesi  Spor  Müdürlüğü’nde futbol antrenörü olarak çalışıyorum. En zorlu dönemlerde bile sol siyaset içinde kalan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim ve CHP kültürüyle büyütüldüm. Şimdi de çağdaşlık ülküsünü benimsemiş; aklın, bilimin ve sanatın rehberliğine inanmış CHP gençliği adına ‘Kepez  Gençlik  Kolları Başkanlığı’na adayım. GENÇLİK HAREKETİ Ekip arkadaşlarımla birlikte, ülkemizin güçlü bir CHP iktidarına en çok ihtiyaç duyduğu şu dönemde, tüm gençliğin el ele vererek aydınlık yarınlar için mücadele vereceği bir gençlik hareketi başlatmaya adayız. Siyaset bir bilim dalı ve okumadan bilim olmaz. Okuyan, çağın gelişmelerini takip eden ve çağa ayak uyduran bir CHP gençliği inancıyla adayız. İktidar yürüyüşümüzü daha güçlü kılmak için güler yüzlü siyasete ve tertemiz bir barış diline ihtiyacımız var. Ayrım yapmaksızın tüm CHP gençliğini kucaklayan, kopmaz bağlarla kenetleyen bir siyaset anlayışıyla adayız. CHP iktidarıyla bayram yerine dönecek bir Türkiye hayalini emekle, inançla gerçeğe dönüştürmek, bu soylu mücadeleye, çağdaş değerlerle,  gençlik enerjisini katmak için adayız. BEYAZ LİSTEDE BULUŞALIM Deniz’e çıkan yollardayız... Görkemli yarınlar kurmaya geliyoruz. Umudun, Atatürk’ün ışıklı izinden ayrılmayan CHP gençliğinde olduğunu göstermeye geliyoruz. Eğitim, birikim, inanç ve kararlılık bakımından sizlere, Kepez’e, Antalya’ya  ve ülkemize yakışan bir ekiple geliyoruz. Gelin ‘Beyaz Liste’de buluşup bembeyaz bir sayfa açalım. Gelin yarınları birlikte kuralım…Sevgi ve dostlukla…”                                              
Önümüzdeki hafta gerçekleşecek CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi başkan adayı Deniz Kaçar, partili gençlere yazdığı mektubu gönderdi.

haberimizvarnet-1 Mart 2020 Pazar günü gerçekleşecek CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi Deniz Kaçar, Onur Yazıcıoğlu ve Akın Kaymak ilçe başkan adaylığını açıkladı. Adaylardan Deniz Kaçar, partili gençlere özel mektup yazıp, gönderdi. Mektubunda projelerinden söz eden Kaçar, şunları kaydetti:

KAÇAR’DAN PARTİLİ GENÇLERE                                                                                                             

“Sevgili dava arkadaşım, Ben Deniz Kaçar. Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Gençlik Kolları başkan adayı olarak huzurunuza çıkmanın coşku ve heyecanıyla, merhaba…1996’da Korkuteli’nde  dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimlerimi Antalya’da tamamladıktan sonra Balıkesir Üniversitesi Futbol  Antrenörlüğü Bölümü’nde okudum. Halen Muratpaşa Belediyesi  Spor  Müdürlüğü’nde futbol antrenörü olarak çalışıyorum. En zorlu dönemlerde bile sol siyaset içinde kalan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim ve CHP kültürüyle büyütüldüm. Şimdi de çağdaşlık ülküsünü benimsemiş; aklın, bilimin ve sanatın rehberliğine inanmış CHP gençliği adına ‘Kepez  Gençlik  Kolları Başkanlığı’na adayım.

GENÇLİK HAREKETİ

Ekip arkadaşlarımla birlikte, ülkemizin güçlü bir CHP iktidarına en çok ihtiyaç duyduğu şu dönemde, tüm gençliğin el ele vererek aydınlık yarınlar için mücadele vereceği bir gençlik hareketi başlatmaya adayız. Siyaset bir bilim dalı ve okumadan bilim olmaz. Okuyan, çağın gelişmelerini takip eden ve çağa ayak uyduran bir CHP gençliği inancıyla adayız.

İktidar yürüyüşümüzü daha güçlü kılmak için güler yüzlü siyasete ve tertemiz bir barış diline ihtiyacımız var. Ayrım yapmaksızın tüm CHP gençliğini kucaklayan, kopmaz bağlarla kenetleyen bir siyaset anlayışıyla adayız. CHP iktidarıyla bayram yerine dönecek bir Türkiye hayalini emekle, inançla gerçeğe dönüştürmek, bu soylu mücadeleye, çağdaş değerlerle,  gençlik enerjisini katmak için adayız.

BEYAZ LİSTEDE BULUŞALIM

Deniz’e çıkan yollardayız... Görkemli yarınlar kurmaya geliyoruz. Umudun, Atatürk’ün ışıklı izinden ayrılmayan CHP gençliğinde olduğunu göstermeye geliyoruz. Eğitim, birikim, inanç ve kararlılık bakımından sizlere, Kepez’e, Antalya’ya  ve ülkemize yakışan bir ekiple geliyoruz. Gelin ‘Beyaz Liste’de buluşup bembeyaz bir sayfa açalım. Gelin yarınları birlikte kuralım…Sevgi ve dostlukla…”                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.