CHP Konyaaltı’nda görev dağılımı

SİYASET 03.01.2020 - 22:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Konyaaltı’nda görev dağılımı

Yeni seçilen CHP Konyaaltı ilçe yönetimi görev dağılımı yaptı. Onur Duruk’un ilçe başkanı olduğu yeni yönetimde ilçe sekreterliğine Ali Kemal Kurtoğlu, saymanlığa Ali Ergene, örgütten sorumlu başkan yardımcılıklarına ise Avni Uyar ve Naile Bali getirildi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı ilçe örgütünün 21 Aralık 2019 tarihinde yapılan kongresinde seçilen yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı. CHP Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu bugün, yeniden seçilen Onur Duruk başkanlığında toplandı. Toplantıda, kısa ve uzun vadede yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra da yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. YÖNETİM KURULUNDA DAĞILIM Onur Duruk başkanlığındaki CHP Konyaaltı Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Kemal Kurtoğlu ilçe sekreterliğine, Nilgün Karasoy ilçe sekreter yardımcılığına, Ali Ergene saymanlığa, Avni Uyar ve Naile Bali ise örgütten sorumlu başkan yardımcılıklarına getirildi. Yunus Emre Demirel bilişimden sorumlu başkan yardımcısı yapılırken, Dündar Çiçekdağı yerel yönetimlerden, Serpil Gül halkla ilişkilerden, Kadir Demir eğitimden, Bünyamin Tokmak basın-yayından, Nihal Akçin organizasyonlardan, Mustafa Alçın STK ve sendikalardan sorumlu başkan yardımcısı oldu. Gizem Tekebaş kültür-sanattan sorumlu başkan yardımcılığını üstlenirken, Sıla Berkçi doğa ve hayvan haklarından, Cemal Gürsel Ülkebay iş dünyası ve sanayi odasından, Mert Avcı ise kırsaldan ve gençlikten sorumlu başkan yardımcısı yapıldı. 
Yeni seçilen CHP Konyaaltı ilçe yönetimi görev dağılımı yaptı. Onur Duruk’un ilçe başkanı olduğu yeni yönetimde ilçe sekreterliğine Ali Kemal Kurtoğlu, saymanlığa Ali Ergene, örgütten sorumlu başkan yardımcılıklarına ise Avni Uyar ve Naile Bali getirildi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı ilçe örgütünün 21 Aralık 2019 tarihinde yapılan kongresinde seçilen yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı. CHP Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu bugün, yeniden seçilen Onur Duruk başkanlığında toplandı. Toplantıda, kısa ve uzun vadede yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra da yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi.

YÖNETİM KURULUNDA DAĞILIM

Onur Duruk başkanlığındaki CHP Konyaaltı Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Kemal Kurtoğlu ilçe sekreterliğine, Nilgün Karasoy ilçe sekreter yardımcılığına, Ali Ergene saymanlığa, Avni Uyar ve Naile Bali ise örgütten sorumlu başkan yardımcılıklarına getirildi. Yunus Emre Demirel bilişimden sorumlu başkan yardımcısı yapılırken, Dündar Çiçekdağı yerel yönetimlerden, Serpil Gül halkla ilişkilerden, Kadir Demir eğitimden, Bünyamin Tokmak basın-yayından, Nihal Akçin organizasyonlardan, Mustafa Alçın STK ve sendikalardan sorumlu başkan yardımcısı oldu. Gizem Tekebaş kültür-sanattan sorumlu başkan yardımcılığını üstlenirken, Sıla Berkçi doğa ve hayvan haklarından, Cemal Gürsel Ülkebay iş dünyası ve sanayi odasından, Mert Avcı ise kırsaldan ve gençlikten sorumlu başkan yardımcısı yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.