CHP Korkuteli Kadın Kolları’na yeni başkan

SİYASET 18.02.2020 - 18:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Korkuteli Kadın Kolları’na yeni başkan

CHP Korkuteli İlçe Kadın Kolları olağan kongresinde tek listeyle girilen seçimde emekli Sosyal Yardımlaşma Müdürü Müşerref Özgen başkan seçildi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Korkuteli İlçe Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, il ve ilçe kadın kolları üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan kongrede divan başkanlığına Nilüfer Deveci seçildi. Gündem ve seçimin blok listeyle yapılması oylanarak kabul edildi.  KADIN KOLLARININ TARİHİNİ ANLATTI  CHP eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Demir, çalışma dönemlerinde verdikleri hizmetler hakkında bilgi aktardı. Faaliyet raporunun da oylanarak kabul edildiği kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Türkiye’de kadınlara siyasal haklarının verilişini ve kadın örgütlerinin kuruluşunun tarihini anlattı.  ESKİ BAŞKAN DERYA DEMİR’E PLAKET  CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, önceki yönetime çabalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, eski ilçe başkanı Derya Demir ve Hatice Demir’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Eski ve yeni yönetimin toplu fotoğraf çektirmesinin ardından seçime geçildi.  YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ  Emekli Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Müşerref Özgen, 52 oyla başkan seçildi. Müşerref Özgen, samimiyet, gayret ve hizmet için talip oldukları görevi bugünden, yarını planlayarak en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacaklarını söyledi. CHP Korkuteli Kadın Kolları yönetimi Melek Topal, Nurdan Örtekin, Kübra Çoban, Necla Deniz, Havva Çoban, Selma Çetin, Şerife Sevinç Çoban, Elif Demirtaş, Gül Yumak, Cemile Uğur’dan oluştu. Yedek yönetim kurulu üyeleri de Hülya Yumak Şahinbay, Nurgül Zencir, Hatice Kayabaş, Keziban Ünzül, Menekşe Altungeyik, Makbule Çalımlı, Kader Daloğlu, Zerife Bozkurt, Keziban Erten olarak belirlendi. Müşerref Özgen, Keziban Ünzül, Hatice Demir, Ayşe Emel Küçükkavukçu, Derya Küçükgök ve Şerife Sevinç Çoban ise il delegesi olarak seçildi.  
CHP Korkuteli İlçe Kadın Kolları olağan kongresinde tek listeyle girilen seçimde emekli Sosyal Yardımlaşma Müdürü Müşerref Özgen başkan seçildi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Korkuteli İlçe Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, il ve ilçe kadın kolları üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan kongrede divan başkanlığına Nilüfer Deveci seçildi. Gündem ve seçimin blok listeyle yapılması oylanarak kabul edildi.

 KADIN KOLLARININ TARİHİNİ ANLATTI

 CHP eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Demir, çalışma dönemlerinde verdikleri hizmetler hakkında bilgi aktardı. Faaliyet raporunun da oylanarak kabul edildiği kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Türkiye’de kadınlara siyasal haklarının verilişini ve kadın örgütlerinin kuruluşunun tarihini anlattı.

 ESKİ BAŞKAN DERYA DEMİR’E PLAKET

 CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, önceki yönetime çabalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, eski ilçe başkanı Derya Demir ve Hatice Demir’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Eski ve yeni yönetimin toplu fotoğraf çektirmesinin ardından seçime geçildi.

 YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

 Emekli Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Müşerref Özgen, 52 oyla başkan seçildi. Müşerref Özgen, samimiyet, gayret ve hizmet için talip oldukları görevi bugünden, yarını planlayarak en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacaklarını söyledi. CHP Korkuteli Kadın Kolları yönetimi Melek Topal, Nurdan Örtekin, Kübra Çoban, Necla Deniz, Havva Çoban, Selma Çetin, Şerife Sevinç Çoban, Elif Demirtaş, Gül Yumak, Cemile Uğur’dan oluştu. Yedek yönetim kurulu üyeleri de Hülya Yumak Şahinbay, Nurgül Zencir, Hatice Kayabaş, Keziban Ünzül, Menekşe Altungeyik, Makbule Çalımlı, Kader Daloğlu, Zerife Bozkurt, Keziban Erten olarak belirlendi. Müşerref Özgen, Keziban Ünzül, Hatice Demir, Ayşe Emel Küçükkavukçu, Derya Küçükgök ve Şerife Sevinç Çoban ise il delegesi olarak seçildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.